Vali Mutlu'dan cinayet yorumu

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Habipler’de bir kişinin hayatını kaybettiği saldırı hakkında gazetecilerin sorularını cevapladı.

Google Haberlere Abone ol
Vali Mutlu'dan cinayet yorumu

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Habipler’de bir kişinin hayatını kaybettiği saldırı hakkında gazetecilerin sorularını cevapladı. Vali Mutlu, “Acı bir hadise ama zaman zaman büyükşehir hayatında bu tür olaylarla karşılaşabiliyoruz.” dedi.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Bağcılar’da katıldığı bir programda gazetecilerin sorularını cevapladı. Vali Mutlu, Habipler’de bu sabah bir vatandaşın hayatını kaybettiği saldırıyla ilgili şöyle konuştu: “Geçtiğimiz günlerde de iki grup arasında bir sürtüşme vardı. Bugün de ona bağlı olarak maalesef bir hadise yaşandı ve bir vatandaşımız bu olayda hayatını kaybetti. Emniyetimiz olayın üzerinde, yakinen takip ediyor. Failleriyle de ilgili işlemler, adliyemize suçluları teslim ettiğimizde gereği yapılacaktır. Tabi acı bir hadise ama zaman zaman büyük şehir hayatında bu tür olaylarla karşılaşabiliyoruz.”

Sultangazi Habipler Mahallesinde saat 11.30 sıralarında meydana gelen silahlı saldırıda Onur Y. ağır yaralanmıştı. Onur Y., kaldırıldığı Arnavutköy Devlet Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis, iki grup arasında zaman zaman silahlı kavgaların yaşandığı mahallede geniş güvenlik önlemi aldı. CİHAN

Yorumlar