Vali Mutlu, Koltuğunu Çocuğa Emanet Etti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, İstanbul Valiliği makamına bu yıl 6. sınıf öğrencisi Ahmet Utku Küçükosmanoğlu oturdu.

Google Haberlere Abone ol
Vali Mutlu, Koltuğunu Çocuğa Emanet Etti

Hüseyin Avni Mutlu, kendisini ziyarete gelen çocukları teker teker valilik koltuğuna oturtarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

İstanbul’daki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri, Beşiktaş Tevfik Fikret İlkokulu ve Sancaktepe Samandıra Ortaokulu öğrencilerinin İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’yu ziyaretiyle başladı. Çocuklarla bir süre sohbet eden Hüseyin Avni Mutlu, her yıl olduğu gibi bu yıl da makamını bir çocuğa teslim etti. İstanbul Valiliği koltuğunun bu seneki sahibi Samandıra Ortaokulu 6. Sınıf öğrencisi Ahmet Utku Küçükosmanoğlu oldu.

Valilik makamına geçen Ahmet Utku Küçükosmanoğlu ile Hüseyin Avni Mutlu kısa bir süre sohbet etti. Sohbetin konusu ise ‘Kitap Okuma Günü’ olması sebebiyle kitap oldu. Küçükosmanoğlu’nun büyük heyecan yaşadığı gözlendi. Küçükosmanoğlu, büyüdüğünde de vali olmak istediğini ifade etti. Hüseyin Avni Mutlu, kendisini ziyarete gelen çocukları teker teken valilik makamına oturttu. Mesajlarını dile getiren çocuklar Hüseyin Avni Mutlu ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun çikolata ikramıyla ziyaret sona erdi. 

Yorumlar