Vali Mutlu: Face’den yazışmaya devam ediyorum

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Twitter’ın kapanmasıyla ilgili olarak Facebook’u kullanmaya devam ettiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Vali Mutlu: Face’den yazışmaya devam ediyorum

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Twitter’ın kapanmasıyla ilgili olarak Facebook’u kullanmaya devam ettiğini söyledi. Mutlu, “Benim Face’im var ben Face’den yazışmaya devam ediyorum, mesajlarımı gene paylaşıyorum.” dedi.

Topkapı Kültür Parkı’ndaki Nevruz kutlamalarına katılan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Gazeteciler Twitter’ı etkin şekilde kullanan isimlerden biri olan Vali Mutlu’ya kapatma kararını nasıl karşıladığını sordu. Hüseyin Avni Mutlu soru üzerine, “Alınan tedbirler mahkeme kararı olduğu için benim bu konuyla ilgili herhangi bir değerlendirme yapmam doğru değil. Gerekçelerinde zaten orda ifade edildiği için o gerekçeler doğrultusunda fazlaca bir şey söylemek gerekmez diye düşünüyorum. Evet Twitter’ı ben de kullanıyorum, hepimiz kullanıyoruz Twitter’ı. Galiba Twitter takipçileri de bu konuyla ilgili Twitter’ın da bu konula ilgili alacağı tedbirler çerçevesinde kısa süre içerisinde tekrar bu sosyal medya alanının açılması noktasında herkesin bir beklentisi olacaktır ama Twitter’ın da alması gereken bazı tedbirler olduğu da net gözüküyor. Face’i kullanmaya devam ediyoruz. Benim Face’im var ben Face’den yazışmaya devam ediyorum, mesajlarımı gene paylaşıyorum.” açıklamasında bulundu.

YOLLAR SINAV SAATİNE KADAR AÇIK KALACAK

Vali Mutlu, Pazar günü Kazlıçeşme Meydanı’ndaki Nevruz kutlaması ve Yenikapı’daki AK Parti mitingiyle ilgili de gereken tedbirlerin alındığını belirtti. Mutlu, aynı gün yapılacak YGS sınavı sebebiyle de ek önlemler alındığı bilgisini verdi. Hüseyin Avni Mutlu, sınava girecek öğrencilerin mağdur olmaması için sınava son giriş zamanına kadar yolların kapatılmayacağını ifade etti. Mutlu öğrencilerin sıkıntı yaşamaması için vatandaşların da gereken özeni göstermesini istedi.

CİHAN

Yorumlar