Vali Mutlu: (Beşiktaş gasp) Ender de olsa şehrimizde bu tür vakalar yaşanıyor

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Beşiktaş’ta bir kadının gasp edilmesiyle ilgili, “Maalesef çok ender de olsa şehrimizde bu tür yaşanabilen olumsuzluklar olabiliyor.

Google Haberlere Abone ol
Vali Mutlu: (Beşiktaş gasp) Ender de olsa şehrimizde bu tür vakalar yaşanıyor

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Beşiktaş’ta bir kadının gasp edilmesiyle ilgili, “Maalesef çok ender de olsa şehrimizde bu tür yaşanabilen olumsuzluklar olabiliyor. Ama failinin yakalanmış ve cezalandırılacak olması çok önemli.” dedi.

Vali Mutlu, Wow Otel’de Marmara Grubu Vakfı tarafından düzenlenen 17. Avrasya Ekonomi Zirvesi’ne katıldı. Çıkışta basın mensuplarının sorularını cevaplayan Mutlu, Beşiktaş’ta bir kadının gaspa uğramasıyla ilgili ortaya çıkan görüntüler hakkında açıklamalarda bulundu. Mutlu, “Dün bu konuyla ilgili emniyetimizin ilgili birimleri kamuoyuna gerekli bilgilendirmeler yapıldı. Yeni bir vaka değil ama yeni de olsa eski de olsa çok üzücü. Maalesef çok ender de olsa şehrimizde bu tür yaşanabilen olumsuzluklar olabiliyor. Ama failinin yakalanmış ve cezalandırılacak olması çok önemli. Bu tür hadiseler olur ve biz de bunların faillerini yakalarız. Huzur ve güvenlik için görev yapan emniyet teşkilatımız var. Bu en kötülerinden bir tanesiydi ama yakalanmış olması sevindiricidir.” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın maça girememesinin valilikle ilgisi yönündeki iddianın doğru olmadığını söyleyen Mutlu, “Bizimle hiçbir ilgimiz yok. Bu konularla ilgili vilayetin bir takdir veya bir karar merci olması söz konusu değildir. Kulüplerimizin bu konularla ilgili yönetimlerine olsun, sportif faaliyetlere, sporculara olsun bütün kararlarını federasyon değerlendirir. Federasyonu ilgilendiren bir konu.” şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar