Vali Mayda, Memur-Sen Genel Başkanı Gündoğdu’yu ziyaret etti

Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu'yu makamında ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Vali Mayda, Memur-Sen Genel Başkanı Gündoğdu’yu ziyaret etti

Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu'yu makamında ziyaret etti.
Memur-Sen Genel Başkan Ahmet Gündoğdu, Vali Yusuf Mayda'ya, "Bir Gümüşhaneli olarak, Gümüşhane’ye yapmış olduğunuz hizmetlerden son derece memnunuz. Gümüşhane’mizin kalkınması daha da gelişmesi için çalışmalarınızda her zaman yanınızdayım." dedi.

Daha çok demokrasi daha çok özgürlük için herkesin çalışması gerektiğini belirten Gündoğdu, son yıllarda devlette de buna yönelik bir değişimin olduğunu söyledi. Devletin yıllardır uyguladığı yasakların tek tek kaldırıldığını ifade eden Gündoğdu, "Başörtüsüne verilen özgürlük bile çok önemli bir gelişmedir. Eskiden devletin milleti vardı, şimdi ise milletin devletine geçiş var. Bunda vatandaşların, siyasetin ve Sivil Toplum Kuruluşlarının rolü çok büyük. 2010 yılına kadar devletin sistem meteforu, ‘Devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğü’ diye başlıyordu. Kutsal bir devlet, devletin emrinde köleler ve 10 yılda bir haddi bildirilen millet vardı. Bugün Memur-Sen’in toplu sözleşmeye ve toplumsal sözleşmeye de evet sloganıyla desteklediği, o referandum sonucunda yeni metefor, ‘Milletin devleti ve ülkesiyle bölünmez bütünlüğüne’ dönüşmüştür. Artık millet esastır, oligarşik kesimin egemenliği devri bitmiştir." şeklinde konuştu.

Devlet ve millet kaynaşmasını önemsediklerini belirten Gündoğdu, vatandaşların derdiyle dertlenen, sıkıntılarını dinleyen, evlerine gidip sofralarına oturan mülki idari amirlerin sayısının giderek çoğalmasını memnuniyetle karşıladıklarını söyleyerek, suratı asık amirler yerine güler yüzlü idarecilere ihtiyacın olduğunu vurguladı. Eğitimden, sağlığa vatandaşın sorunları için çalışan valilere, kaymakamlara ve müdürlere ihtiyacın olduğunu belirten Ahmet Gündoğdu, "Vali olarak yapmış olduğunuz hizmetlerle Gümüşhanelilerin gönlünde yer alacağınıza inanıyorum." diye konuştu.

Vali Mayda ise sıcak karşılamadan çok mutlu olduğunu belirterek Gündoğdu’ya Gümüşhane’ye vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür etti. Gümüşhaneli birinin Memur-Sen gibi büyük konfederasyonun başında olmasının Gümüşhaneliler açısından çok önemli olduğunu belirten Mayda, şehrin kalkınması ve gelişmesine vermiş olduğu desteklerinden dolayı Gündoğdu’ya teşekkür etti.

CİHAN

Yorumlar