Vali Mayda, Kore gazisini evinde ziyaret etti

Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, 85 yaşındaki Kore gazisi Hasan Korkut’u evinde ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Vali Mayda, Kore gazisini evinde ziyaret etti

Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, 85 yaşındaki Kore gazisi Hasan Korkut’u evinde ziyaret etti. Ziyarete İl Jandarma Komutanı Albay Serhat Önder, Emniyet Müdürü Ahmet Can, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Aziz Ahmet Surel, Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Yavuz Çakıroğlu ile Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Cahit Erdoğan katıldı.
Kore gazisi Hasan Korkut ile bir süre sohbet eden Vali Mayda; 'Şehitlik ve gazilik mertebesi Türk halkının gözünde kutsal bir makamdır. Bizler bu aziz vatan için canını hiçe sayarak şehit olan evlatlarımızın, ailelerinin, yaralanıp gazi olan evlatlarımızın ve ailelerinin sadece yılın belli günlerinde değil her zaman yanlarındayız. Böyle değerli insanlardan sevgiyi, paylaşmayı, yaşamayı dinlememiz ve onları ziyaret edip hayır dualarını almamız lazım. Hasan Korkut büyüğümüze Allah sağlıklı ve uzun ömür versin.' dedi.
Vali Yusuf Mayda’ ya teşekkür eden Kore Hasan Korkut, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek insanların birlik beraberlik içinde yaşamalarını umut ettiğini söyledi.
CİHAN

Yorumlar