Vali Lekesiz, çadırkentte orucunu açtı

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, ülkelerindeki savaştan kaçarak Hatay'daki çadırkentlerde misafir edilen Suriyelilerin iftar sofrasına konuk oldu. Suriyeli mültecilerin konakladığı Altınözü ilçesindeki eski Tekel binası konaklama tesislerinde...

Google Haberlere Abone ol
Vali Lekesiz, çadırkentte orucunu açtı

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, ülkelerindeki savaştan kaçarak Hatay'daki çadırkentlerde misafir edilen Suriyelilerin iftar sofrasına konuk oldu.

Suriyeli mültecilerin konakladığı Altınözü ilçesindeki eski Tekel binası konaklama tesislerinde gerçekleştirilen iftarda aileler ve Suriyeli çocuklarla sohbet eden Vali Lekesiz, yeni doğan iki bebeğe de altın taktı.

İftarın ardından Suriyelilerle toplantı yapan Vali Lekesiz, “Ramazan ayınızı tebrik etmek, iftar coşkusunu sizlerle paylaşmak ve varsa taleplerinizi dinlemek için buradayız. Umuyorum ve temenni ediyorum ki bir an evvel uluslararası güçler de devreye girer, ortak bir çözüm üretirler ve memleketinizde akan kan en kısa sürede durur, sizler de evlerinize, sevdiklerinize, yuvalarınıza dönersiniz.” dedi.

Vali Lekesiz, daha sonra Suriyelilerle sohbet ederek kendilerine iletilen talepleri dinledi. İftara Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, Altınözü Kaymakamı Ali Arslantaş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hasan Koçyiğit, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı da katıldı.

CİHAN

Yorumlar