Vali Kürklü Bucak’a ilk ziyaretini yaptı

Son Valiler Kararnamesi ile Burdur Valiliği görevine atanan ve geçtiğimiz Perşembe günü görevine başlayan Vali Hasan Kürklü Bucak’a biri dizi ziyaret gerçekleştirdi.İlk olarak Bucak Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Kürklü’yü; Kaymakam...

Google Haberlere Abone ol
Vali Kürklü Bucak’a ilk ziyaretini yaptı

Son Valiler Kararnamesi ile Burdur Valiliği görevine atanan ve geçtiğimiz Perşembe günü görevine başlayan Vali Hasan Kürklü Bucak’a biri dizi ziyaret gerçekleştirdi.

İlk olarak Bucak Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Kürklü’yü; Kaymakam Mehmet Akçay ve Belediye Başkanı Süleyman Mutlu karşıladı. Bucak hakkında birifing veren Kaymakam Mehmet Akçay, Burdur’un en büyük ilçesi olan Bucak’ın Burdur ekonomisinin lokomotifi olduğunun altını çizdi.

Burdur Valisi Hasan Kürklü de kısa bir açıklama yaparak, “Bucak ilçesi, eskiden beri bildiğimiz ve beğendiğimiz bir ilçemiz. Hakikaten Burdur’a da büyük katkılar sağlayarak sanayisiyle ve mermeriyle marka haline gelen bir ilçemizdir” şeklinde konuştu.

Vali Kürklü daha sonra Bucak Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti toplantısına katıldı. Başkanlık ettiği toplantıda gündem maddelerini görüşüldü. Toplantıdan sonra yapımı devam eden yeni Bucak Ticaret ve Sanayi Odası ziyaret etti.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu Vali Kürklü’ye odanın yeni hizmet binası çalışmalarındaki son durumu ve fiziki yapısı hakkında bilgi verdi. Başkan Meçikoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası yeni hizmet binasının tamamlanmasından sonra sanayiciden esnafa tüm oda üyelerine daha modern ve ferah bir ortamda hizmet vermeye devam edeceklerini belirtti.

Yeni hizmet binası inşaatını gezen Vali Kürklü , oldukça modern bir bina olacağını ifade ederek Bucak’a hayırlı olmasını diledi. CİHAN

Yorumlar