Vali konağı vatandaşlara açıldı

Kayseri Valisi Orhan Düzgün’ün eşi Gül Düzgün, vatandaşları ailece valilik konutunda ağırladı.

Google Haberlere Abone ol
Vali konağı vatandaşlara açıldı

Kayseri Valisi Orhan Düzgün’ün eşi Gül Düzgün, vatandaşları ailece valilik konutunda ağırladı.

Gül Düzgün’ün vatandaşlarla buluşmaları devam ediyor. Küçük Mustafapaşa Mahallesi'nde eklem rahatsızlığı nedeniyle uzun yıllardır çalışamayan eşi ile birlikte yaşamını sürdüren Aysel Keklik’i ziyaret eden Gül Düzgün, ailenin sorunlarını dinledi. Vali Yardımcısı Yasemin Özata Çetinkaya ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Dilek Kahraman Yavuz’un da hazır bulunduğu ziyarette, Keklik ailesinin iki çocuğunun da Tıp Fakültesi’nde öğrenci olduğunu öğrenen Gül Düzgün, ciddi bir geliri bulunmayan ailenin başarılı çocuklarına destek olacaklarını söyledi.

Gül Düzgün, geçen haftalarda ziyaret ederek valilik konutuna davet ettiği bazı ailelere de ev sahipliği yaptı. Konutuna davet ettiği ailelerle yakından ilgilenerek onlarla sohbet eden, istek ve sorunlarını dinleyen, çocuklarının eğitimleri ile ilgili bilgiler alan Gül Düzgün, bu tür ev ortamlarında insanların birbirlerini daha samimi bir şekilde tanıyabildiklerini ve her türlü dertlerini rahatça anlatabildiklerini ifade etti.

Ailelerle bir araya gelerek onların sevinç ve kederlerine ortak olmak istediğini, sorunlarını dinleyerek yardımcı olmaya çalıştığını belirten Gül Düzgün, "Bu tür ziyaretler ve davetlerle ailelerimize destek olmaya, zor durumda olan ailelere moral vermeye çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde el ele vererek her türlü sorunun çözülebileceğini anlatıyoruz. Devletin şefkat elinin her zaman onların yanında olduğunu bilmelerini istiyoruz." diye konuştu.

Gül Düzgün, Vali Yardımcısı Yasemin Özata Çetinkaya, Hacılar Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan ile bazı kaymakam eşleri ile vakıf müdürünün de katıldığı davette konuklarına aşure de ikram etti.
CİHAN

Yorumlar