Vali İpek: 2014, barış kardeşlik yılı olmalı

Şırnak Valisi Hasan İpek, yayımladığı yeni yıl mesajında, "2014'ün, umutların çoğaldığı, barışın tüm dünyada egemen olduğu, dostluk, kardeşlik, dayanışma duygularının güç kazandığı bir yıl olmasını dilerim.

Google Haberlere Abone ol
Vali İpek: 2014, barış kardeşlik yılı olmalı

Şırnak Valisi Hasan İpek, yayımladığı yeni yıl mesajında, "2014'ün, umutların çoğaldığı, barışın tüm dünyada egemen olduğu, dostluk, kardeşlik, dayanışma duygularının güç kazandığı bir yıl olmasını dilerim." dedi.

İpek, yeni yıl mesajında "Saygıdeğer Şırnaklılar; 2013 yılı ilimizde birçok yeni projenin hayata geçirilmesi ile verimli bir yıl olarak geride kaldı. Yeni yılda yeni bir şevk ve enerjiyle önümüzdeki tüm engelleri aşıp Şırnak’ımızda yaşam kalitesini artıracak çalışmalar yapmak en önemli önceliğimiz olmalıdır. Milletçe birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek, aramızda sevginin ve hoşgörünün egemen kılınması ile karşılaştığımız ve karşılaşacağımız bütün sorunları aşabileceğimize, nereden gelirse gelsin maruz kalacağımız her türlü tehlikeyi bertaraf edeceğimize yürekten inanıyorum. 2014'ün, umutların çoğaldığı, barışın tüm dünyada egemen olduğu, dostluk, kardeşlik, dayanışma duygularının güç kazandığı bir yıl olmasını diler, yeni yılın 365 gün boyunca kardeşliğin egemen olduğu; tüm Şırnaklıların sağlık, mutluluk, bolluk, bereket, kardeşlik, huzur ve refah içinde, birbiriyle dayanışma içinde geleceğe yürüdüğü bir yıl olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar