Vali, hamur yoğurma makinesi, balıkçı kadınlar ise turna balığı hediye etti

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, balıkçı köyü olarak bilinen Gölyazı Balıkçı Kadınları Derneği üyelerini kabul ederek hamur yoğurma makinesi hediye etti. Balıkçı kadınlar ise sürpriz yaparak Vali Karaloğlu’na kendi elleri ile tuttukları...

Google Haberlere Abone ol
Vali, hamur yoğurma makinesi, balıkçı kadınlar ise turna balığı hediye etti

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, balıkçı köyü olarak bilinen Gölyazı Balıkçı Kadınları Derneği üyelerini kabul ederek hamur yoğurma makinesi hediye etti. Balıkçı kadınlar ise sürpriz yaparak Vali Karaloğlu’na kendi elleri ile tuttukları turna balığı hediye etti.

Nisan ayında Gölyazı Balıkçı Kadınları Derneği'ni ziyaret eden Vali Karaloğlu, köylü kadınların kendisinden talep ettiği hamur yoğurma makinesini söz verdiği gibi dernek yöneticilerine teslim etti. Heykel Valilik binasında düzenlenen teslim töreninde konuşan Vali Münir Karaloğlu, "Bu gün balıkçı karınları yardımlaşma derneğine valiliğimizin hediyesi olan hamur yoğurma makinesinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah bol kazanç versin, diğer köylere de örnek olun. Her zaman üreten olmak, tüketen olmaktan daha iyidir." dedi.

Hediye hamur yoğurma makinesi için Vali Karaloğlu’na teşekkürlerini ileten Dernek Başkanı Nurten Üner, "Bursa'da birçok kadın derneğimiz var, ama onların yaptığı her işi Gölyazı’daki kadınlarımız da yapıyor. Bunların yanında bir de balığa çıkıyorlar. Balık malzemelerini kendileri üretiyorlar. Balıklarını kendileri satıyorlar. Bize verdiğiniz bu güzel hediyeniz için bir kez daha teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Münir Karaloğlu hamur yoğurma makinesini dernek yetkilisi bayanlara teslim etti. Dernek yöneticisi balıkçı kadınlar ise kendi tuttukları turna balığını Vali Karaloğlu’na hediye etti. CİHAN

Yorumlar