Vali Güner: Odalar vizyon proje üretsin destekleyelim

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, kentin yönetilmesinde ve vizyon projelerin öne çıkartılmasında oda ve borsaların önemli olduğunu söyledi.     Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’na (ATSO) ziyaretinde konuşan...

Google Haberlere Abone ol
Vali Güner: Odalar vizyon proje üretsin destekleyelim

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, kentin yönetilmesinde ve vizyon projelerin öne çıkartılmasında oda ve borsaların önemli olduğunu söyledi.

    Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’na (ATSO) ziyaretinde konuşan Hakan Yusuf Güner, "Merkezi idare yerel idare kadar, kamu kuruluşları, kamu yararına çalışan sivil toplum kuruluşları, bu anlamda odalar ve borsaların bir şehrin şehir hüviyetini kazanmasında büyük katkıları vardır. Odaları ve çalışmalarını önemsiyorum." dedi.

    

    Odalarla birlikte halkın beklentilerine uygun, vizyon projelerin gün yüzüne çıkarılması gerektiğini ifade eden Güner, önümüzdeki günlerde Afyonkarahisar için hemen her kuruma kendi alanları doğrultusunda makro amaçlar ve hedefler belirleyeceğini, bu ortak amaçlar doğrultusunda hemen her kurum ve kuruluşun üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini anlattı. Güner, "İlimiz için en iyisini yerine getirmek için Bakanımız, siyasilerimiz, her kurum ve kuruluşlarımızla birlikte hareket edeceğiz. Bu anlamda şehrimizin kalkınmasına hep birlikte imza atacağız." diye konuştu.

    ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, kendilerinin de her türlü işbirliğine hazır olduğunu, valiliğin emir ve talimatlarına hazır olduklarını belirtti. CİHAN

Yorumlar