Vali Güner daire müdürlerini uyardı: İşinizi iyi yapın, takip ediyorum

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, kurum müdürlerinden devam eden işlemler ya da başlanmamış işlemelerle ilgili rapor istedi. Yapılan işlerin takipçisi olacağını belirten Güner, herkesin işini sıkı takip etmesi gerektiğini söyledi....

Google Haberlere Abone ol
Vali Güner daire müdürlerini uyardı: İşinizi iyi yapın, takip ediyorum

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, kurum müdürlerinden devam eden işlemler ya da başlanmamış işlemelerle ilgili rapor istedi. Yapılan işlerin takipçisi olacağını belirten Güner, herkesin işini sıkı takip etmesi gerektiğini söyledi.

İl Koordinasyon Kurulu toplantısında konuşan Güner, "Malum iş yapma sezonundayız. Benim çalışma prensibim devam eden iş ve işlemlerin acilen kontrol altına alınması, denetlenmesi ve hızlandırılmasıdır. Başlanmamış iş ve işlemlerin ise zamanı geçmeden en kısa zamanda başlanılmasını istiyorum." dedi. Burada her konuda bilgi sahibi olmak istediğini ifade eden Güner, burada görüşülen konuların en etkin bir biçimde değerlendirilmesi gerektiğin belirtti.

Toplantıda yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürleri sırasıyla söz alarak kurumlarıyla ilgili özellikle Devlet Su İşleri (DSİ) yatırımları başta olmak üzere diğer yatırımlar hakkında bilgiler sundu. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarından kendi sorumluluk alanları, kurum çalışmaları ve faaliyetleri ile yatırımları hakkında bilgiler alan Güner, yapılması gereken iş ve işlemlerin yerine getirilmesi hususunda talimatlar verdi.

    Daha sonra katılımcıların talepleri dinlenerek sorunlara çözüm bulmak ve gerekli koordinasyonu sağlamak amacıyla ilgili kurumlarca kayıt altına alındı.

    Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO) meclis salonundaki toplantıya, Vali Güner’in yanı sıra Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Vali Yardımcısı Akgün Corav, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, ilçe kaymakamları, belediye başkanları ile yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürleri katıldı. CİHAN

Yorumlar