Vali Düzgün’den özel idare sporcularına teşekkür

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Büyükşehir Yasası kapsamında Mahalli İdareler Seçimleri ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’ne devredilecek olan İl Özel İdare Spor Kulübü bünyesindeki ampüte, voleybol ve okçuluk branşlarında ilimizi başarıyla temsil eden spo.

Google Haberlere Abone ol
Vali Düzgün’den özel idare sporcularına teşekkür

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Büyükşehir Yasası kapsamında Mahalli İdareler Seçimleri ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’ne devredilecek olan İl Özel İdare Spor Kulübü bünyesindeki ampüte, voleybol ve okçuluk branşlarında ilimizi başarıyla temsil eden sporculara katkılarından dolayı teşekkür ve veda yemeği verdi.

Valilik tarafından düzenlenen teşekkür yemeğine, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bayar Özsoy, Kulüp Başkanı Harun Çelik ve yöneticiler ile Ampute Futbol Süper Ligi’nde mücadele eden Ampüte Takımı, Türkiye Kadınlar Voleybol 3. Ligi’nde mücadele eden Voleybol Takımı ve ulusal ve uluslararası müsabakalarda önemli dereceler elde eden Okçuluk Takımı sporcuları ve antrenörler katıldı.
Vali Düzgün, yaptığı konuşmada, "1969 yılında kurulan İl Özel İdare Spor Kulübü bünyesinde ampüte futbol, voleybol ve okçuluk branşlarında takımlarımız çalışmalarını uzun yıllardır başarıyla sürdürdü. 3 kulvarda da sporcularımız kendi alanlarında önemli başarılar elde ederek bizleri gururlandırdı. Okçuluk takımımızdan dünya ve Avrupa şampiyonu çıkması, Ampüte Futbol Takımımızın da geçen sene şampiyon olarak bu yıl bizi Süper Lig’te temsil etmesi, voleybolcularımızın da mücadelelerini bölgesel ligden ulusal lige taşıması Özel İdare Spor Kulübü’nün sportif başarılarının birer göstergesidir. Sporcularımızı, teknik heyetlerimizi ve kulüp yöneticilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Vali Düzgün, İl Özel İdaresi’nin kapanacak olmasının takımları etkilemeyeceğini, Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde başarılarının artarak devam edeceğine inandığını ifade etti. Vali Düzgün, konuşmasının ardından Ampüte, Voleybol ve Okçuluk takımlarında mücadele eden sporculara eşofman takımı hediye etti.

Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Harun Çelik de Vali Düzgün’e spor kulüplerine verdiği destekten dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti. Vali Düzgün’ün düzenlediği programın kendilerini onurlandırdığını belirten sporcular ise Vali Düzgün’e kalan maçların tamamından galibiyetle ayrılacakları sözünü vererek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
CİHAN

Yorumlar