Vali Demirtaş’tan Muay Thai Dünya Şampiyonu'na ödül

Muay Thai Federasyonu Başkanlığının 2014 faaliyet programı çerçevesinde 30 Nisan-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında Malezya’nın Langkawi kentinde düzenlenen Muay Thai Dünya Şampiyonasında rakiplerini bir bir mağlup ederek Dünya Şampiyonu...

Google Haberlere Abone ol
Vali Demirtaş’tan Muay Thai Dünya Şampiyonu'na ödül

Muay Thai Federasyonu Başkanlığının 2014 faaliyet programı çerçevesinde 30 Nisan-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında Malezya’nın Langkawi kentinde düzenlenen Muay Thai Dünya Şampiyonasında rakiplerini bir bir mağlup ederek Dünya Şampiyonu olan Adıyamanlı sporcu Arif Özdemir, şampiyonluk sevincini Vali Mahmut Demirtaş’la paylaştı.

    Muay Thai Dünya Şampiyonu Arif Özdemir’i ve Antrenörleri ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı’yı makamında kabul eden Vali Mahmut Demirtaş, Muay Thai Dünya Şampiyonu Arif Özdemir’i tebrik ederek, “Türkiye Muay Thai Federasyonunu Başkanlığının 2014 yılı faaliyet programı kapsamında, 30 Nisan-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında Malezya’nın Langkawi kentinde yapılan (İFMA) 2014 Dünya Muay Thai Şampiyonası 101 ülkeden 1000’den fazla sporcunun katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Muay Thai Dünya Şampiyonasına ilimizden de Arif Özdemir adlı sporcumuz 57 kg'da Yıldızlar kategorisinde katılmış olup, yapılan müsabakalar sonucunda sporcumuz tüm rakiplerine üstünlük sağlayarak Dünya Şampiyonu unvanını almış ve şanlı bayrağımızı Malezya’da bütün dünya sporcularının huzurunda dalgalandırmıştır. Sporcumuzun bu başarısı ilimiz ve ülkemiz için mutluluk ve gurur vericidir. Sporcumuzu yetiştiren Antrenörüne ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

    Dünya Şampiyonluğu sevincini Vali Mahmut Demirtaş’la paylaşan Arif Özdemir ise “Müsabakalar öncesi hocalarımız tarafından verilen programları disiplinli bir şekilde uygulayarak, bugünkü başarıyı ilimize ve ülkemize kazandırdık. Bu başarının sağlanmasında bizlere her anlamda maddi ve manevi destek veren Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş’a teşekkür ediyorum.”dedi.

    Vali Demirtaş, Dünya Muay Thai Şampiyonu Arif Özdemir’i Cumhuriyet Altını ile ödüllendirerek, başarılarının devamını diledi.

CİHAN

Yorumlar