Vali Demirtaş 'aşk ateşi' dizi setini ziyaret etti

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Merkez Bebek köyünde çekimleri yapılan ve önümüzdeki günlerde TRT 6’da yayınlanacak olan 'Aşk Ateşi' adlı dizi setini ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Vali Demirtaş 'aşk ateşi' dizi setini ziyaret etti

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Merkez Bebek köyünde çekimleri yapılan ve önümüzdeki günlerde TRT 6’da yayınlanacak olan 'Aşk Ateşi' adlı dizi setini ziyaret etti. Dizinin yapımcısı Aytekin Mert ve dizi oyuncularıyla sohbet ederek seti gezen Vali Demirtaş, çekimleri devam eden dizinin ana teması ile ilgili yapımcı ve yönetmenden bilgi aldı.

Bebek Köyünde çekimleri yapılan 'Aşk Ateşi' adlı dizinin ana teması ile ilgili Vali Mahmut Demirtaş’a bilgi veren yapımcı Aytekin Mert, dizi filmin ana konusu köye yeni atanan bayan öğretmen ile köyün çobanı arasında başlayacak olan bir aşk hikayesini ve bundan rahatsız olan köyün ağasının oğlunun etrafında gelişen olayları konu edineceğini ifade etti.

Önümüzdeki günlerde TRT 6’da yayınlanacak olan 'Aşk Ateşi' adlı dizi filmin 1 yıl süreyle Adıyaman merkez Bebek Köyü başta olmak üzere diğer tarihi ve turistik yerlerde çekimler yapılacağını belirten yapımcı Aytekin Mert, “Bu dizi film ile birlikte Adıyaman’ın tanıtımını da yapmış olacağız” dedi.

En iyi tanıtımın artık dizi filmler ve sanatla yapıldığını belirten Vali Mahmut Demirtaş, “Bebek köyümüzde çekimleri devam eden 'Aşk Ateşi' adlı dizi film, ilimizin tanıtımına önemli katkılar sağlayacaktır. Dizi filmin büyük bir bölümü ilimizde çekilecektir. İlimizin tarihi, kültürü ve coğrafi güzellikleri bu dizi sayesinde ülkemize ve dünyaya tanıtılmış olacaktır. Dizinin çekimlerinin büyük bölümünün ilimizde yapılması dolayısıyla dizi ekibine hem teşekkür etmek hem de başarılar dilemek için seti ziyaret ettik.” dedi.

Vali Demirtaş, yapımcı ve yönetmenle birlikte dizinin setini gezerek, çekilen bir sahneyi izledi. Vali Demirtaş daha sonra dizi çekimlerinin yapıldığı alanda toplanan Bebek köylüleri ile sohbet ederek, çocuklara kalem, kitap ve çeşitli hediyeler dağıttı. CİHAN

Yorumlar