Vali Coş’tan Başkan Öztürk’e destek sözü

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk'e iade-i ziyarette bulunarak, yapacağı hizmetlerde destek sözü verdi. Vali Coş’u belediye binasının önünde karşılayan Başkan Öztürk, daha sonra başkanlık makamına geçti....

Google Haberlere Abone ol
Vali Coş’tan Başkan Öztürk’e destek sözü

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk'e iade-i ziyarette bulunarak, yapacağı hizmetlerde destek sözü verdi.

Vali Coş’u belediye binasının önünde karşılayan Başkan Öztürk, daha sonra başkanlık makamına geçti. Burada basın mensuplarına bir açıklamada bulunan Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, “Seçilmesine müteakip, nezaket göstererek Valiliğimizi ziyaret eden Belediye Başkanımız Musa Öztürk’e hem iade-i ziyarette bulunduk hem de Kozan’a güzel hizmetlerde bulunması konusundaki başarı dileklerimizi iletmek için Kozan’a geldik. Biz de valilik olarak bütün kurumlarımız ile yapacağı hizmetlerde, yerel yönetim-merkezi yönetim anlayışı ile destek olacağımızı, vatandaşa en iyi hizmetin ulaşması için hep birlikte çalışmaya devam edeceğimizi ifade ediyorum. Cenab-ı Allah yar ve yardımcısı olsun. Ayrıca şahsında belediye meclisine yeni seçilen 31 meclis üyesini arkadaşımızı da tebrik ediyor, onlara da yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Hep birlikte dayanışma içinde örnek bir çalışma performansı göstererek hiçbir ayrım yapmadan en iyi hizmeti vereceğimize inanıyorum. Sayın başkanın geçmişteki birikimi ve devlet tecrübeleri itibarı ile her bakımdan üslendiği görevi en iyi şekilde yerine getireceğini düşünüyorum. Ona ve çalışma arkadaşlarına başarılar diliyorum." dedi.

Başkan Öztürk ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Sayın Valimizin göstermiş olduğu teveccühe layık olmaya çalışıyorum. Söz konusu vatan olunca gerisi teferruattır. Burada mülki idare yerel yönetim el ele verip, memlekete doğru olan, haklı olan, güzel olan neyse yapılması için el ele vereceğiz. Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz içindir. Bizim felsefemiz bu. Biz devletten geldik, devletin de ne olduğunu biliriz. Gerek Sayın Valimizin, gerekse Sayın Kaymakamımızın her konuda bize yardımcı olacaklarını biliyoruz. Bizde memlekete layık olduğu her türlü hizmeti el ele verip yapacağız.” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Vali Coş anı defterine günün anlamına binaen mesaj yazdı. Coş mesajında “Kozan Belediye Başkanımız Sayın Musa Öztürk’e yeni seçilmesi vesilesiyle ziyarette bulunuyoruz. Sayın Başkanımızın Kozanımıza, Adanamıza hayırlı hizmetlerde bulunmasını, başarılı olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Belediyemizin yapacağı hizmetlerde biz de her zaman destek olacağız. Cenab-ı Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi. Kozan Kaymakamı Avni Oral’ın da katıldığı ziyarette Başkan Öztürk, Vali Coş’a yöreye ait kilim hediye etti. CİHAN

Yorumlar