Vali Coş, Başsavcı Yeldan'a veda ziyaretinde bulundu

Adana’dan Sakarya’ya tayini çıkan Vali Hüseyin Avni Coş, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan’a veda ziyaretinde bulundu. Cumhuriyet Başsavcı Vekili Yakup Yar, Cumhuriyet Savcısı Cumali Tülü’nün de hazır bulunduğu ziyarette Başsavcısı...

Google Haberlere Abone ol
Vali Coş, Başsavcı Yeldan'a veda ziyaretinde bulundu

Adana’dan Sakarya’ya tayini çıkan Vali Hüseyin Avni Coş, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan’a veda ziyaretinde bulundu. Cumhuriyet Başsavcı Vekili Yakup Yar, Cumhuriyet Savcısı Cumali Tülü’nün de hazır bulunduğu ziyarette Başsavcısı Yeldan, adliyeye ve adli konularda kendilerine verdiği destek dolayısı ile Coş’a teşekkür edip, yeni görevinden başarılar diledi. Yeldan, “Yolu açık olsun.” dedi.

Cumhuriyet Başsavcısı Yeldan’a arz-ı veda için geldiğini hatırlatan Vali Hüseyin Avni Coş ise can ve mal emniyetinin korunması, kanun ve nizam hâkimiyetinin gerçekleşmesinde adliyenin önemli rolüne dikkat çekti.

Hep beraber çalışma imkanı bulduklarına işaret eden Coş, “Çok değerli bir yargı mensubu olan Cumhuriyet Başsavcımızın kısa ama verimli çalışmalarını yakından görme imkanı bulduk. Sağ olsun. Hakikaten çalışmaları ile adliyemiz kanun ve nizam hâkimiyetinin daha da etkinleştiği, bu konuda örnek illerden birisi olma hususunda büyük mesafe kat etti.” diye konuştu.

Bu manada Başsavcının son derece sorumlu, duyarlı, süratli çalışmaları ile devletin gücünü ve milletin adalet beklentilerine en iyi şekilde cevap verdiğinin altını çizen Coş, “Başsavcımıza beraber çalıştığımız dönem içerisinde bu ifade etmeye çalıştığım güzel ve başarılı çalışmaları nedeniyle teşekkürlerimi iletiyorum. Bütün çalışma arkadaşları ile birlikte başarılarının daimi olmasını temenni ediyoruz. Allah'a ısmarladık. Hakkını helal etmesini talep ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Ziyarette Başsavcı Ali Yeldan, Vali Hüseyin Avni Coş’a Ceza İnfaz Kurumu’nda mahkûmlar tarafından yapılan tabloyu hediye etti. CİHAN

Yorumlar