Vali Çomaktekin’den hastalara moral ziyareti

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, geçirdikleri rahatsızlık sonucunda Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi olduktan sonra evlerinde istirahat eden Afiyet Avcı ve Esin Demir’i ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Vali Çomaktekin’den hastalara moral ziyareti

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, geçirdikleri rahatsızlık sonucunda Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi olduktan sonra evlerinde istirahat eden Afiyet Avcı ve Esin Demir’i ziyaret etti. Her iki hastaya da geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Çomaktekin, hastanede geçirmiş oldukları tedavi süreci hakkında bilgi aldı.

Vali Çomaktekin, Türkiye’de ve Amasya’da sağlık alanında büyük değişikliklerin olduğunu belirterek, “Yapılan sağlık tesisleri, teknolojik sağlık ekipmanları ve nitelikli personel ile halkımıza en iyi sağlık hizmetini sunmaya çalışıyoruz.” dedi. Verilen sağlık hizmetlerinin yanı sıra hastaların ziyaret edilmesinin de önemine değinen Vali Çomaktekin, “Hastaların morallerinin yüksek tutulması tedavi süreci açısından oldukça önemlidir. Bizim geleneklerimiz de bunu teşvik etmektedir. Birbirimiz üzerinde sahip olduğumuz haklardan birisi de hastaların ziyaret edilmesidir. Bizde Amasya’nın yöneticileri olarak üzerimize düşen bu görevi yerine getirmek istedik. Her iki vatandaşımızı da sağlıklı görmek bizleri ayrıca mutlu etmiştir. İlimizde sağlık alanında yaptıkları çalışmalar ile halkımızın takdirini kazanan başta İl Sağlık Müdürümüz olmak üzere, tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Afiyet Avcı ve Esin Demir Vali Çomaktekin’e teşekkür etti. Avcı ve Demir, hastanedeki tedavi sürecince aldıkları hizmetlerden ve sağlık personelinin kendilerine yaklaşımından gayet memnun olduklarını belirtiler. CİHAN

Yorumlar