Vali Cirit ve Başkan Kocatepe, Kadir Topbaş’ı ziyaret etti

Artvin Valisi Kemal Cirit, Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Artvinli Mimar Kadir Topbaş’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret sonrasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Artvin Belediyesi’nin...

Google Haberlere Abone ol
Vali Cirit ve Başkan Kocatepe, Kadir Topbaş’ı ziyaret etti

Artvin Valisi Kemal Cirit, Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Artvinli Mimar Kadir Topbaş’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret sonrasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Artvin Belediyesi’nin makine parkına bir adet vidanjör, bir adet itfaiye, 1 çöp aracı göndereceğini belirtirken 14 Mayıs 2014 Çarşamba günü Artvin’e Başkan Mehmet Kocatepe’ye 'hayırlı olsun' ziyaretine geleceğini ifade etti.

    Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı aracılığıyla gittikleri Abu Dabi’nden Dubai gezisine Artvin Valisi Kemal Cirit ve Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Dünya Belediyeler Birliği Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Kadir Topbaş’a nezaket ziyaretinde bulundu. Kendisi de Artvinli olan Kadir Topbaş, misafirlerini sıcak bir şekilde karşıladı. Topbaş, Artvin Valisi Kemal Cirit ve Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ile bir süre baş başa görüşürken, Artvin Belediyesi’ni Mehmet Kocatepe’nin kazanmasından duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

    Vali Kemal Cirit’in Artvin’deki çalışmalarını da dikkatle takip ettiğini belirten Kadir Topbaş, Artvin’in tanıtımına son dönemde yapılan büyük katkıların ardından Artvin’e turizm yatırımları yapılması gerektiğinin altını çizdi.

    Artvin Valisi Kemal Cirit, Dünya’nın önde gelen şehirlerinin başında gelen İstanbul’u yöneten ismin Artvinli olmasının Artvin’in en büyük şansı olduğunun altını çizerek Artvin için yapılan çalışmalarda verdiği desteklerden dolayı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a teşekkür ettiklerini söyledi.

    Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ise gerek seçim öncesinde gerekse de seçim sonrasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın büyük desteklerini gördüklerini belirterek, bir Artvin sevdalısı olan Topbaş’ın verdiği desteğe ve de Artvin halkının kendisine gösterdiği güvene layık olmak için 7 gün 24 saat aralıksız çalışacaklarını ifade etti.

    Kadir Topbaş 14 Mayıs’ta Artvin’e gelecek. CİHAN

Yorumlar