Vali cep telefonunu yayınladı!

Tekirdağ'daki görevine kısa süre önce başlayan Vali Salih Enveroğlu, valiliğin sitesinde kişisel cep telefonu numarasını yayınladı.

Google Haberlere Abone ol
Vali cep telefonunu yayınladı!

Halkın kendisine en kısa yoldan ulaşmasını istediğini belirten Vali Salihoğlu, "İnternet sayfamıza girerseniz telefon numaralarımız mevcut. gereksinim olduğunda ulaşabilirsiniz" dedi.

Son valililer kararnamesi ile geçen hafta Gaziantep Valiliği’ne tayin edilen Ali Yerlikya’nın yerine İçişleri Bakanlığı müsteşar yardımcısı 61 yaşındakiEnver Salihoğlu vali şekilde atandı. Kente gelerek görevine başlayan Vali Salihoğlu, Tekirdağ Valiliği’nin ‘www.tekirdag.gov.tr’ internet adresindeki sayfa tasarımını değiştirdi. Makam fotoğrafı, özgeçmişi ve sosyal medya adreslerinin paylaşıldığı bölgeye kendi kullandığı ‘0505 466 33 53’ cep telefonu numarasını da ekleten Salihoğlu, halkın kendisine en kısa yoldan ulaşmasını istediğini söyledi.


"İHTİYAÇ OLDUĞUNDA BENİ ARAYIN"

Hiçbir başkalık gözetmeden herkese gece gündüz hizmet etmeyi prensip edindiğini anlatım eden Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, internet sitesine eklediği şahsi cep telefonundan gereksinimi bulunan hepimizin kendisini aramasını isteyerek, "İnşallah bu güzel kentin bir adım daha ileri gitmesini sağlarız. Bizim kapımız her süre herkese açık. İnternet sayfamıza girerseniz telefon numaralılarımız mevcut. gereksinim olduğunda ulaşabilirsiniz" dedi.

16 Şubat’ta yayımlanan valililer kararnamesiyle Vali Ali Yerlikaya Gaziantep’e atanırken, yerine İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Enver Salihoğlu, Tekirdağ Valisi şekilde atanmıştı.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar