Vali Cengiz: Her zaman gönlümüz, kapılarımız Mardin'e ve Midyat'a açık

Son valiler kararnamesiyle merkeze alınan Mardin Valisi Ahmet Cengiz, vedalaşmaya ilçelerden başladı. Midyat’a veda ziyareti yapan Vali Cengiz, “Biz Midyat’ı Midyatlıyı, Mardin’i Mardinliyi yürekten sevdik.” dedi.Geçtiğimiz yıl Mayıs...

Google Haberlere Abone ol
Vali Cengiz: Her zaman gönlümüz, kapılarımız Mardin'e ve Midyat'a açık

Son valiler kararnamesiyle merkeze alınan Mardin Valisi Ahmet Cengiz, vedalaşmaya ilçelerden başladı. Midyat’a veda ziyareti yapan Vali Cengiz, “Biz Midyat’ı Midyatlıyı, Mardin’i Mardinliyi yürekten sevdik.” dedi.

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında Mardin’e atanan ve son valiler kararnamesiyle merkeze alınan Vali Cengiz, Dargeçit ilçesinden sonra Midyat’ta veda turlarını sürdürüyor. Midyat Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Cengiz’i Kaymakam Oğuzhan Bingöl ve kurum amirleri karşıladı. Bir süre kaymakamlıkta kaldıktan sonra Midyat Adliye Sarayını ziyaret etti.

Daha sonra hükümet konağı bahçesinde kurum amirleri ve Suriyeli bir grup vatandaşla tek tek tokalaşarak vedalaştı.

Kaymakam Oğuzhan Bingöl ve kurum amirleriyle vedalaştıktan sonra gazetecilere açıklamada bulunan Vali Cengiz, “Çok güzel bir atmosfer, Midyatlı hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum. Kaymakam beyin önderliğinde güzel hizmetlere devam. Biz Midyat’ı Midyatlıyı, Mardin’i Mardinliyi yürekten sevdik, karşılıksız sevdik, sevmeye devam edeceğiz. Her zaman gönlümüz, kapılarımız onlara açık.” ifadelerini kullandı.

Vali Cengiz vedalaşmanın ardından Mardin’e hareket etti. CİHAN

Yorumlar