Vali Canbolat, köy ziyaretlerini sürdürüyor

Hakkari Valisi Yakup Canbolat, Yüksekova ilçesine bağlı Su üstü köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.Halkla bütünleşmek amacıyla köy ziyaretlerini sürdüren Vali Yakup Canbolat, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral...

Google Haberlere Abone ol
Vali Canbolat, köy ziyaretlerini sürdürüyor

Hakkari Valisi Yakup Canbolat, Yüksekova ilçesine bağlı Su üstü köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Halkla bütünleşmek amacıyla köy ziyaretlerini sürdüren Vali Yakup Canbolat, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Abdullah Barutcu, Yüksekova 3’ncü Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Mehmet Okkan, Yüksekova İlçe Kaymakamı Yasin Tikdağ, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Muzaffer Sönmez ve İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu ile birlikte Yüksekova ilçesine bağlı Su üstü köyünü ziyaret etti.

Köyde büyük bir coşkuyla karşılanan Vali Canbolat, burada kendisini karşılayan vatandaşlarla tek tek tokalaştı. Vali Canbolat, köyde bir araya geldiği vatandaşlarla sohbet ederek onların sorun ve sıkıntılarını dinleyip, taleplerini aldı. Köylülerle aynı sofrayı paylaşarak birlikte yemek yiyen Vali Canbolat, ardından köyde yapımı devam eden cami inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Canbolat, köyde yanına çocuklarla da yakından ilgilenerek onlara şeker dağıtıp çeşitli hediyeler verdi.

CİHAN

Yorumlar