Vali Çakacak, Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi’nde

Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulundu. İhracat yapan bir firmayı ziyaret ederek başarılar diledi. Buhar jeneratörleri ve buhar kazanları üreten Wenta Makine’yi ziyaret eden Vali Çakacak,...

Google Haberlere Abone ol
Vali Çakacak, Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi’nde

Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulundu. İhracat yapan bir firmayı ziyaret ederek başarılar diledi.

Buhar jeneratörleri ve buhar kazanları üreten Wenta Makine’yi ziyaret eden Vali Çakacak, İşletme Müdürü Duran Kaçan’dan fabrika hakkında bilgiler aldı. Ardından, ihracat yapan ve çok sayıda ülke ile işbirliği içerisinde çalışan, paketleme makineleri ve otomasyon besleme sistemleri imal eden Uygurlar Makine’de incelemelerde bulunan Çakacak, işletme sahibi Adnan Uygur ile birlikte fabrikayı gezerek makinelerin üretim aşamalarını izledi. Kırşehir'de ihracat yapan ve makine imal ederek bunların yurt dışı piyasasına satışının olmasından dolayı mutlu olduğunu kaydeden Çakacak, "Kırşehir'de bu ve buna benzer firmaların olması başarı getirdiği kadar şehir ekonomisine de önemli ölçüde katkı sağlamaktadır. Kırşehir’de buna benzer birkaç fabrikanın daha olması bu alanda diğer birkaç firmanın daha gelmesini ve iş hacminin artarak Kırşehir’de yeni ihracatçı firmaların olmasını sağlayacaktır. Bu da Kırşehir’in ekonomisine güç katacağı gibi, şehirde bulunan işsizliğin azalmasına da katkı sağlayacaktır. Firmamıza, firmalarımıza başarılar dileriz.” dedi.

CİHAN

Yorumlar