Vali Büyük’ten Adana BTÜ’ye ziyaret

Adana’nın yeni valisi Mustafa Büyük, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’ne (BTÜ) ilk ziyaretini gerçekleştirdi. Rektör Prof. Dr. Adem Ersoy, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Fazıl Özsoylu, Genel Sekreter Osman Arık ve Genel Sekreter...

Google Haberlere Abone ol
Vali Büyük’ten Adana BTÜ’ye ziyaret

Adana’nın yeni valisi Mustafa Büyük, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’ne (BTÜ) ilk ziyaretini gerçekleştirdi. Rektör Prof. Dr. Adem Ersoy, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Fazıl Özsoylu, Genel Sekreter Osman Arık ve Genel Sekreter Yardımcısı Nezihat Yurt ile bir araya gelen Vali Büyük, üniversite hakkında bilgi aldı.

Vali Büyük, üniversitelerin kentle iç içe olup işbirliği içinde çalışmasının önemine vurgu yaptı. Büyük, “Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nin kısa süre içerisinde önemli mesafe kat ettiğini görüyoruz. Bu bizi mutlu ediyor. Üniversite ve şehrin işbirliği içerisinde çalışması ve bunun hayata geçirilmesi son derece önemlidir. Bu konuda hem üniversitelerle hem de diğer kamu kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde çalışacağız. Ziyaretimiz vesilesi ile üniversitemize çalışmalarında başarılar diliyor, iyi yerlere gelmesini temenni ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Adana BTÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Ersoy görüşme sırasında Vali Mustafa Büyük’e üniversitenin çalışmaları, açılacak bölümleri ve kuruluştan itibaren alınan yol hakkında bilgi verdi. Vali Büyük’ün gerçekleştirdiği ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Prof. Dr. Ersoy, “Sayın Valimize, Adana’ya hoş geldiniz diyor, görevinde başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Görüşmenin ardından Rektör Prof. Dr. Adem Ersoy, Vali Mustafa Büyük’e üniversiteyi gezdirdi.

CİHAN

Yorumlar