Vali Büyükersoy, 17 bin fidanın dikildiği alanı inceledi

Muş Valisi Vedat Büyükersoy, Korkut ilçesinde daha önce dikilen 17 bin fidanının bulunduğu alanda incelemelerde bulundu.    Korkut Kaymakamlığı'nın Kümbet Yunus Emre Yatılı Bölge Ortaokulu (YBO) mevkiinde daha önce toprakla...

Google Haberlere Abone ol
Vali Büyükersoy, 17 bin fidanın dikildiği alanı inceledi

Muş Valisi Vedat Büyükersoy, Korkut ilçesinde daha önce dikilen 17 bin fidanının bulunduğu alanda incelemelerde bulundu.

    Korkut Kaymakamlığı'nın Kümbet Yunus Emre Yatılı Bölge Ortaokulu (YBO) mevkiinde daha önce toprakla buluşturulan fidanları inceleyen Vali Vedat Büyükersoy’a Kaymakam Bekir Abacı, Belediye Başkanı Haşim Arık, İlçe Jandarma Garnizon Komutanı Yüzbaşı Cihan Yıldız, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Zeki Bilginer, İlçe Emniyet Amiri, Korkut Ziraat Odası Başkanı Mahsup Uslu, Muhtarlar ve belde halkı eşlik etti.

    Fidanların dikildiği alanda incelemelerde bulunan Vali Büyükersoy, Kaymakam Bekir Abacı’dan bilgi aldı. Fidanların sıklık mesafesinde dikildiğini belirten Büyükersoy, fidanların korunması gerektiğini söyledi.

    

    Kaymakam Abacı, fidanların çevre ve orman mühendisleri eşliğinde dikildiğini belirterek çevre ve orman mühendislerinin verdiği bilgi dahilinde fidanların dikildiğini kaydetti.

    17 bin fidanın dikildiği alanda incelemelerde bulunan Vali Vedat Büyükersoy, daha sonra Kümbet Yunus Emre Yatılı Bölge Ortaokulu’nu da ziyaret etti. CİHAN

Yorumlar