Vali Balkanlıoğlu: Afyon’dan ayrılacağım için üzgünüm

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu’ya tayini çıktığını ancak Afyonkarahisar’dan ayrılacağı için üzgün olduğunu söyledi.Afyon'da 3,5 yıldır valilik görevini sürdürdüğünü belirten Balkanlıoğlu, “Ordu’ya atanmış...

Google Haberlere Abone ol
Vali Balkanlıoğlu: Afyon’dan ayrılacağım için üzgünüm

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu’ya tayini çıktığını ancak Afyonkarahisar’dan ayrılacağı için üzgün olduğunu söyledi.

Afyon'da 3,5 yıldır valilik görevini sürdürdüğünü belirten Balkanlıoğlu, “Ordu’ya atanmış bulmuyorum. Bende ismimi kararnamede gördüm. Ama nasipmiş, kısmetmiş. Ordu, Büyükşehir malum ‘Karadenizin incisi’ diye bilinir. Ancak biz Afyonkarahisar'a bayağı alışmıştık. Burada da halkla bütünleşerek güzel hizmetler yaptığımıza inanıyorum. Bana verdiği destekten dolayı Afyonkarahisar halkına çok teşekkür ediyorum. Burada bir hizmeti üretebildiysek milletin kalbine gönlüne girebilmişsek bu Afyonkarahisar'daki değerli kardeşlerim, dostlarım sayesinde olmuştur.” dedi.

Balkanlıoğlu, kendisini üzen tek şeyin alışmış olduğu 'Afyonkarahisar'a halkına veda ediyor' olmak olduğunu ifade ederek, Afyonkarahisarlılardan haklarını helal etmelerini istedi. İrfan Balkanlıoğlu, basında hakkında çıkan haberlerle ilgili olarak da; “Her şey bizim hoşunuza gitmeyebilir. Yaptığımız bazı işler muhakkak ki başkaları tarafından yanlış anlaşılabilir. Yanlış işler de yapabiliriz. Onlar hakaret cümleleri içermemek şartıyla basında yer bulması bizi o an için kızdırabilir. Ama sakin zamanda düşündüğümüz zaman hak verirsin. Bu anlamda burada da bazı sıkıntılar yaşadık, bu da basında yer buldu. Ama sonuçta her şeyin hayırlısı.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar