Vali Azizoğlu'nun fidan tepkisi

Ardahan'da bir yıl önce dikilen fidanların yerinde yeller esmesi Vali Seyfettin Azizoğlu'nu çileden çıkardı.

Google Haberlere Abone ol
Vali Azizoğlu'nun fidan tepkisi

Ardahan'da bir yıl önce dikilen fidanların yerinde yeller esmesi Vali Seyfettin Azizoğlu'nu çileden çıkardı. Orman İşletme Müdürüne talimat veren Vali Azizoğlu, 1 hafta içinde aynı araziye tekrardan fidan dikilmesini istedi.

    Bakımsız ve denetimden uzak fidanlık alanlar yürek burkuyor. Geçen yıl Ardahan Orman İşletme Müdürlüğü tarafından merkeze bağlı Sugöze köyünde dikilen fidanların bulunduğu alanda incelemede bulunan Vali Azizoğlu, gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Yaklaşık 2 dönüm arazi üzerinde dikilen alanda bir tane fidan bulunmamasına öfkelenen Azizoğlu, Orman İşletme Müdürü Ethem Kara'yı acilen yanına çağırdı.

    Fidanlık bölgesine gelen Kara, bir süre Vali Azizoğlu ile birlikte 2 dönüm arazide dikili fidan aradı. Bir tane dikili fidan bulunmaması, basın mensuplarının da dikkatinden kaçmadı. Vali Azizoğlu, Orman İşletme Müdürü Kara'ya; "Bir hafta zamanınız var, bu bir hafta zaman zarfında tüm alanı ağaçlarla kaplı görmek istiyorum." şeklinde talimat verdi.

    Yerel basına da 'Hatıra Ormanı' sözü veren Azizoğlu, "Fidanlarımız geliyor. Hep birlikte Sayın Cumhurbaşkanımız için dikilen ormanın hemen altında bizde 'Gazeteciler Hatıra Ormanı' yapalım. Hep birlikte kazma kürek ağaçları dikelim.” açıklamasında bulundu. CİHAN

Yorumlar