Vali Ayyıldız, trafik konusunda hassasiyet istedi

Aydın Valisi Erol Ayyıldız, trafik karmaşasından kurtulmak için herkesin gayret göstermesi gerektiğini söyledi.Trafik Haftası Tertip Komitesi üyelerini kabul eden Vali Erol Ayyıldız, Aydın trafiğinin büyükşehir olduktan sonra yeniden düzenleneceğini...

Google Haberlere Abone ol
Vali Ayyıldız, trafik konusunda hassasiyet istedi

Aydın Valisi Erol Ayyıldız, trafik karmaşasından kurtulmak için herkesin gayret göstermesi gerektiğini söyledi.

Trafik Haftası Tertip Komitesi üyelerini kabul eden Vali Erol Ayyıldız, Aydın trafiğinin büyükşehir olduktan sonra yeniden düzenleneceğini belirtti. Vali Ayyıldız, “Biz Aydın olarak Batı’yı Doğu’ya Kuzeyi Güney’e bağlayan yoğun bir trafiğin olduğu bir havzada bulunuyoruz. Aydınlı olarak aynı zamanda çevremizde bulunan, ülkemizde bulunan ve uluslararası trafiği de çekiyoruz. Dolayısıyla hepsini bir araya topladığımızda bizim ne önemli unsurlardan bir tanesinin trafik olduğunu ve bu anlamda yapılması gereken çok şeyin olduğunu, hem vatandaş olarak hem bizler olarak hem de sürücüler olarak ya da aklınıza gelebilecek trafiğin içerisinde bulunan tüm unsurlar olarak mutlaka ama mutlaka bize yakışan ve dolayısıyla insanımızın rahat etmesini sağlayan can kaybının hiç olmaması gereken bir trafiğe kavuşmalıyız. Trafik aynı zamanda insanların rahatlığı ve yaşam kültürünü rahatlatmak içindir. Dolayısıyla trafikten anladığımız neyse bunu Aydın’da uygulama koymak herkesin vazifesidir. Trafik karmaşasından kurtuluruz diye düşünüyorum. Bu da herkesin çaba ve gayretleriyle olabilecek bir şey. Ne kadar yatırım yapılırsa yapılsın yeterli değildir. Çünkü teknoloji ve sosyal hayat arttıkça trafik de çeşitleniyor, artıyor.” dedi.

Trafik Komisyonu kararları çerçevesinde özellikle okullarda eğitime devam ettiklerini belirten Aydın Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Hümaydın ise “Bunun dışında yine trafikte uyarıcı afişler ve diğer eğitim faaliyetleri de yapılıyor. ” şeklinde konuştu.

Trafik Haftası ziyaretine Vali Yardımcısı Muhsin Çatmadım, Jandarma Yarb. Turan Yalçıner, Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, Aydın Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Akçıl, Karayolları 28. Şube Şefliği Temsilcisi İbrahim Giray Güler ve trafik komisyonu üyeleri katıldı.

CİHAN

Yorumlar