Vali Aydın, Eruh ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu

Siirt Valisi Ahmet Aydın, beraberinde 3'üncü Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Soysal, Siirt Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Bayar, Siirt Adalet Komisyon Başkanı Zeki Güler, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Şenol Yeloğlu, İl Emniyet Müdürü Metin Özka.

Google Haberlere Abone ol
Vali Aydın, Eruh ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu

Siirt Valisi Ahmet Aydın, beraberinde 3'üncü Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Soysal, Siirt Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Bayar, Siirt Adalet Komisyon Başkanı Zeki Güler, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Şenol Yeloğlu, İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, ilçe gezileri programı kapsamında Eruh ilçesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Vali Aydın ve beraberindeki heyet, ilk olarak Eruh ilçesine bağlı Bayıryüzü Köyü Askeri Taburunu ziyaret etti. Yürütülen güvenlik çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Aydın, Mehmetçiklerle sohbet etti. Askeri yemekhanede tabldottan hep birlikte yemek yenildi. Mehmetçiklerden türküler dinleyen Vali Aydın ve beraberindekiler, ‘Türkiyem’ şarkısını hep birlikte söylediler.

Askeri üs bölgesinden ayrılan Vali Ahmet Aydın ve beraberindeki heyet, daha sonra Eruh ilçesinde incelemelerde bulundu. Eruh Kaymakamı Levent Yazıcı ile kamu kuruluşlarının temsilcileri tarafından karşılanan Vali Ahmet Aydın, kaymakamlık makamına geçerek, Kaymakam Levent Yazıcı’dan bilgi aldı.

Vali Aydın, kurum ve kuruluşlar arasında işbirliği ve eş güdümün sağlanması, yapılan çalışmaların yerinde incelenmesi, sorun ve darboğazların tespit edilmesi, bunların çözümüne yönelik gerekli tedbirlerin alınması ve kurumların ihtiyaçlarının belirlenerek, desteklenmesi amacıyla ilçe ve köy gezilerine büyük önem verdiğini söyledi.

İlimiz ve ilçelerindeki sorunları yerinde gözlemleyerek, var olan sorunların çözümünü hep birlikte gerçekleştireceklerini belirten Vali Ahmet Aydın, Eruh ilçesinde son dönemlerde, eğitimden sağlığa, tarım ve hayvancılıktan, enerjiye ve birçok alanda önemli yatırımların hayata geçirildiğini’ belitti.

Vali Aydın, vatandaşların huzur ve güven içinde yaşamaları ve medeniyetin nimetlerinden en iyi şekilde yararlanmaları için, çalışmalara aralıksız devam edeceklerini sözlerine ekledi. Eruh Adliyesi ile İlçe Emniyet Amirliği'ni de ziyaret eden Vali Aydın ve beraberindeki heyet, daha sonra Siirt’te döndü.
CİHAN

Yorumlar