Vali Ataklı: Yangında 2 çocuk öldü, birinin durumu da ağır

Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Tarhan ailesine ait evde elektrik kontağından çıktığını tahmin ettikleri yangında biri 4 aylık diğeri 3 yaşında 2 çocuğun hayatını kaybettiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Vali Ataklı: Yangında 2 çocuk öldü, birinin durumu da ağır

Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Tarhan ailesine ait evde elektrik kontağından çıktığını tahmin ettikleri yangında biri 4 aylık diğeri 3 yaşında 2 çocuğun hayatını kaybettiğini söyledi. Vücudunda ağır yanıklar olan ikizlerden Mustafa Tarhan'ın Ankara'ya sevk edildiğini bildiren Vali Ataklı, durumları iyi olan anne ve diğer 2 çocuğun ise hastanede kontrol altında tutulduğunu söyledi.

Şeref Ataklı, Aksaray Şambaz Vehbi Ekecik Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne gelerek tek katlı müstakil evde çıkan yangında yaralanan çocukların durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Çıkışta gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Ataklı, Hürriyet Mahallesi'nde Nazım Tarhan'a ait tek katlı binada çıkan yangının, elektrik kontağından çıktığını tahmin ettiklerini belirtti.

Konuyla ilgili bilgiler veren Ataklı, "Yangın neticesinde 2 bebek, maalesef bir tanesi 4 aylık bir tanesi de 3 yaşında, vefat ettiler. Bir çocuğumuzun ise tedavisi ağır yanık vakası olarak yapılıyor. Onun da büyük ihtimalle sevkini gerçekleştireceğiz. Yanık tedavilerinin daha iyi yapılması için büyük ihtimalle Ankara'ya sevk olacak."

Anne Cennet Tarhan ile ailenin diğer çocukları Ela Nur (6) Cenan Tarhan'ın (4) hastanede kontrol altında tutulduğunu ifade eden Ataklı, "Onların yanığa benzer bir sıkıntısı yok. Psikolojik olarak rahatlatılıyorlar. Verilen bilgiye göre ailenin babası burada değil, İstanbul'daymış. Vefat edenlere Allah'tan rahmet diliyorum, yaralılara geçmiş olsun diyorum." diye konuştu.

Vücudunda ağır yanıklar oluşan Mustafa Tarhan ise ambülansla Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Ünitesi'ne sevk edildi.

CİHAN

Yorumlar