Vali Altıparmak, kros şampiyonlarını kabul etti

Mersin’in Silifke ilçesinde yapılan Kros Türkiye Şampiyonası’nda grup halinde şampiyon olan Aziziye Adnan Menderes Anadolu Lisesi Atletizm Takımı Vali Dr.

Google Haberlere Abone ol
Vali Altıparmak, kros şampiyonlarını kabul etti

Mersin’in Silifke ilçesinde yapılan Kros Türkiye Şampiyonası’nda grup halinde şampiyon olan Aziziye Adnan Menderes Anadolu Lisesi Atletizm Takımı Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ı ziyaret etti.

    Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, Aziziye İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Özarslan ve diğer yöneticilerin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Vali Altıparmak başarılı sporcuları tebrik etti. Şampiyonaya yüksek irtifada hazırlanmanın yararlarını gördüklerini belirten Vali Altıparmak, bu başarının devamının getirilmesini istedi. 29 Mart – 4 Nisan 2014 tarihlerinde İsrail’in Telaviv kentinde yapılacak olan Dünya Şampiyonası için de iyi bir hazırlık yapmalarını isteyen Vali Altıparmak burada da yine kendilerinden başarılı sonuçlar beklediklerini kaydetti.

    Ziyaretin sonunda Vali Altıparmak şampiyon olan Adnan Menderes Anadolu Lisesi Atletizm Takımı sporcuları Ömer Oti, Cabir Aydın, Emrah Günen, Halil Acar, Cengiz Aktaş ve Adem Bayram’a çeşitli hediyeler verdi.
1 Mart Cumartesi günü Silifke’de düzenlenen Kros Türkiye Şampiyonası’nda Aziziye Adnan Menderes Anadolu Lisesi Atletizm Takımı grup halinde, Ömer Oti ise ferdi olarak yarışma birincisi olmuştu. CİHAN

Yorumlar