Vali Aksoy, İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları hakkında bilgilendirildi

İşitme Engelliler Olimpiyatları Genel Koordinatörü Funda Özyurt ve beraberindekiler, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti.Ziyarette İşitme Engelliler Olimpiyatları Genel Koordinatörü Özyurt, 2017 yılında Samsun’da gerçekleştirilecek...

Google Haberlere Abone ol
Vali Aksoy, İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları hakkında bilgilendirildi

İşitme Engelliler Olimpiyatları Genel Koordinatörü Funda Özyurt ve beraberindekiler, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette İşitme Engelliler Olimpiyatları Genel Koordinatörü Özyurt, 2017 yılında Samsun’da gerçekleştirilecek olan 23. İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’nın hazırlıkları hakkında Aksoy’a bilgi vererek bir sunum gerçekleştirdi. 2017 yılında gerçekleştirilecek olan 23. İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’na Türkiye’nin, Türkiye adına da Samsun’un ev sahipliği yapacak olmasının gurur verici olduğunu kaydeden Vali Hüseyin Aksoy, “Bu amaçla ilgili arkadaşlarımızın katılımı ile değerlendirme toplantısı yapıyoruz. Ülkemizin ve ilimizin bu olimpiyatlara en iyi bir şekilde ev sahipliği yapabilmesi için yapılması gereken çalışmalarla ilgili görüş alış verişinde bulunduk. Önümüzdeki süreç içerisinde yapılması gereken çalışmaları gözden geçirdik. İlgili kurum ve kuruluşlarımızın destekleriyle Samsun şehri olarak olimpiyatları en iyi şekilde gerçekleştireceğiz. Gençlik ve Spor Bakanlığımız oyunların koordinasyonunu ve yönlendirmesini sağlıyor. Bu anlamda Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’a bu oyunların gerçekleşmesine verdiği destekler için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Samsun’da işitme engellilerle ilgili 6 ayrı ülkeden sporcuların katılımı ile İşitme Engelliler Hentbol Şampiyonası’nın başladığını hatırlatan Aksoy, “Bu şampiyona bir anlamda 2017 yılında yapılacak İşitme Engelliler Olimpiyatları’nın hazırlıkları olacak bir organizasyon. Bu organizasyona da Samsun şehri olarak ev sahipliği yapmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz.” dedi.

Ziyarette ayrıca İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Osman Arslan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt da hazır bulundu. CİHAN

Yorumlar