Vali Aksoy '1. İdealist Kadınlar Onur Ödülleri'ni verdi

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ dolayısıyla Samsun Yeşilyurt Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen ‘Şiddete Dur De Hayatın Değişsin’ projesi karikatür ve fotoğraf sergisi ile Yeşilyurt Alışveriş Merkezi tarafından g.

Google Haberlere Abone ol
Vali Aksoy '1. İdealist Kadınlar Onur Ödülleri'ni verdi

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ dolayısıyla Samsun Yeşilyurt Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen ‘Şiddete Dur De Hayatın Değişsin’ projesi karikatür ve fotoğraf sergisi ile Yeşilyurt Alışveriş Merkezi tarafından gerçekleştirilen ‘1. İdealist Kadınlar Onur Ödülleri’ törenine katıldı.

Vali Aksoy, Samsun İl Özel İdaresi tarafından hazırlanan, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Dezavantajlı Gruplara Yönelik Sosyal İçerme programı kapsamında ‘Şiddete Dur De Hayatın Değişsin’ adlı karikatür ve fotoğraf sergisinin açılışını yaptı. Açılış sonrası ‘Şiddete Dur De Hayatın Değişsin’ adlı karikatür ve fotoğraf sergisini gezen Vali Aksoy yetkililerden sergi hakkında bilgi aldı.

Serginin ardından ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ dolayısıyla Yeşilyurt Alışveriş Merkezi tarafından gerçekleştirilen ‘1. İdealist Kadınlar Onur Ödülleri’ törenine katıldı. Vali Aksoy burada yaptığı konuşmasında, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Kadın duyarlılığını artırma ve bu alanda çalışma yapan kadınları ödüllendirdikleri için Yeşil Yurt Alışveriş Merkezi’ne teşekkür eden Vali Aksoy, "Ödül alan bütün hanımları yürekten kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum.” dedi. Konuşmaların ardından, ‘1. İdealist Kadınlar Onur Ödülleri’ sahiplerine verildi. CİHAN

Yorumlar