Uzman çavuşun ailesi evlatlarının örgütten kurtarılması için yardım istiyor

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde PKK’lı teröristler tarafından kaçırılan uzman çavuş İlhan Çalışkan'ın babası Aziz Çalışkan (64), evladının bir an önce örgütün elinden kurtarılmasını istedi. Amasya’nın Merzifon ilçesi nüfusuna...

Google Haberlere Abone ol
Uzman çavuşun ailesi evlatlarının örgütten kurtarılması için yardım istiyor

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde PKK’lı teröristler tarafından kaçırılan uzman çavuş İlhan Çalışkan'ın babası Aziz Çalışkan (64), evladının bir an önce örgütün elinden kurtarılmasını istedi.

Amasya’nın Merzifon ilçesi nüfusuna kayıtlı Jandarma Uzman Çavuş İlhan Çalışkan, Erzurum’da tedavi gören 3 yaşındaki kızı Meryem’i görmeye giderken Diyarbakır Lice'de yolu terör örgütü mensuplarınca kesilerek alıkonuldu. Çalışkan'ın bir arkadaşından emanet aldığı arabası ise olay yerinde örgüt üyeleri tarafından yakıldı.

Uzman çavuşun Merzifon'da ikamet eden anne ve babası elim olayı duymakta gecikmedi. Uzman çavuşun annesi Fatma Çalışkan (60) olayı duyar duymaz fenalaşarak Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

"YAKALANACAĞINI ANLAYINCA YAYA KAÇMAYA ÇALIŞMIŞ"

Uzman Çavuş İlhan Çalışkan'ın babası Aziz Çalışkan ise oğlunun kurtarılması için devlet büyüklerinden yardım istediğini belirterek,"Oğlum hastaneye çocuğunu görmeye gidiyormuş. Teröristler tarafından görülüp, yakalanacağını hissedince yaya olarak kaçmaya başlamış. Henüz nerede olduğu bilmiyoruz. Oğlumun kurtarılması için devletin bütün birimlerinin ve yetkililerin yardımcı olmasını bekliyorum.” dedi.

CİHAN

Yorumlar