Üzerine kale direği devrilen çocuk öldü

Sakarya’nın İkizce Osmaniye Mahallesi’nde, üzerine kale direği devrilen 8 yaşındaki Emirhan Aşık hayatını kaybetti. Arkadaşları ile birlikte köy sınırları içerisindeki boş alanda top oynayan Emirhan Aşık, iddiaya göre başka köyden...

Google Haberlere Abone ol
Üzerine kale direği devrilen çocuk öldü

Sakarya’nın İkizce Osmaniye Mahallesi’nde, üzerine kale direği devrilen 8 yaşındaki Emirhan Aşık hayatını kaybetti.

Arkadaşları ile birlikte köy sınırları içerisindeki boş alanda top oynayan Emirhan Aşık, iddiaya göre başka köyden gelenler oynamasın diye diğer arkadaşları tarafından devrilen direğin altında kaldı. Yaralı olarak arkadaşları tarafından direğin altından çıkarılan ve özel bir araçla Yenikent Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Aşık, ameliyat edilmesine rağmen kurtarılamadı. Bir gün sonra hastanede hayatını kaybeden talihsiz çocuğun cenazesi dün ikindi vakti kılınan namazdan sonra mahalle mezarlığında toprağa verildi.

İkizce Osmaniye Köyü Muhtarı Abdurrahman Barçın, söz konusu alana direkleri herhangi bir belediyenin dikmediğini belirterek, “Buraya bu direkleri kim getirdi, kim dikti belli değil. Direğin birisi zemine sağlamlaştırılmış, ancak diğeri sabitlenmemiş. Küçük çocuklar top oynadıklarında o direk saha içinde yakınlaştırılıyormuş. Sonra da başka çocuklar oymasın diye direk oyun bitiminde devriliyormuş. Bu kez devrilirken de böyle bir kaza meydana gelmiş. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı. Aile çok üzgün.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar