Uyuşturucudan ölen imam hatipli gencin babası: Aileler ağlamasın, dikkatli olsun

Derince'de arkadaşlarıyla beraber bir evde bonzai isimli uyuşturucu kullandığı iddiasıyla hayatını kaybeden 32 yaşındaki Rıdvan Al’ın babası Hüseyin Al, "Oğlumu çok uyarmaya çalıştım ama beni dinlemedi. Oğlumun başına gelen başka...

Google Haberlere Abone ol
Uyuşturucudan ölen imam hatipli gencin babası: Aileler ağlamasın, dikkatli olsun

Derince'de arkadaşlarıyla beraber bir evde bonzai isimli uyuşturucu kullandığı iddiasıyla hayatını kaybeden 32 yaşındaki Rıdvan Al’ın babası Hüseyin Al, "Oğlumu çok uyarmaya çalıştım ama beni dinlemedi. Oğlumun başına gelen başka ailelerin de başına gelmesin. Çok dikkat etsinler." dedi.

İddiaya göre, Derince Harmantarla’da bulunan bir evde buluşan üç arkadaş Rıdvan Al, C.K. ve İ.K., uyuşturucu maddesi almaya başladı ve ilerleyen saatlerde sızdı. Rıdvan Al, kendine gelemedi ve çağrılan ambulansla Derince Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı. Al, hastaneye müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Al'ın, Derince Çınarlı Mahallesi’nde bulunan ailesi, olayı duyar duymaz hastaneye akın ederken, talihsiz gencin cenazesi tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi.

Gebze’de bir fabrikada çalışan ve ailesiyle beraber yaşayan Rıdvan Al’ın, imam hatip lisesi çıkışlı olduğu, kendi halinde ve iyiliksever bir insan olarak çevresinde de çok sevildiği öğrenildi. Bir süredir uyuşturucuya bulaştığı öne sürülen Rıdvan Al’ın babası Hüseyin Al ise başına gelenleri öğrendiğinde adeta yıkıldığını belirtti. Oğlunu toprağa veren Hüseyin Al, şunları söyledi:

"Pırlanta gibi bir oğlum vardı. İmam hatip lisesi çıkışlıydı. Bir süredir kötü arkadaşlar edinmişti. Hal ve davranışları da değişmişti. Oğlumu çok uyarmaya çalıştım ama beni dinlemedi. Hatta sırf bu yüzden Gebze’ye taşınmayı bile düşündüm. Oğlumun başına gelen başka ailelerin de başına gelmesin. Çok dikkat etsinler." Rıdvan Al’ın cenazesi, İmaret Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çınarlı Mezarlığı’nda toprağa verilirdi. Al’ın olay anında yanında bulunan C.K. ve İ.K. isimli gençlerin de adliyeye sevk edildiği kaydedildi.

CİHAN

Yorumlar