'Uyuşturucu Var Mı?' Kavgası: 7 Yaralı

Bursa'da, alkollü iki grubun birbirlerini uyuşturucu satıcı sanması yüzünden çıkan kavgada, 2'si ağır 7 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Google Haberlere Abone ol
'Uyuşturucu Var Mı?' Kavgası: 7 Yaralı

Bursa'da, alkollü iki grubun birbirlerini uyuşturucu satıcı sanması yüzünden çıkan kavgada, 2'si ağır 7 şahıs yaralandı.

BİRBİRLERİNİ UYUŞTURUCU SATICISI ZANNETTİLER

Olay, gece 01.00 dolaylarında merkez Yıldırım İlçesi Meydancık Mahallesi Irgandı Köprüsü yakınlarında meydana geldi. Alkollü oldukları bildirilen Yavuz Taştan, Kasım Özer, umut Subaşı, Ahmet Yavuz, gene alkollü bulunan ve tanımadıkları Volkan Canik, Ali Pınar ve Ferhat Tahsin Şimşek ile karşılaştı. Birbirlerini uyuşturucu satıcısı zanneden iki küme üyeleri, 'Uyuşturucu mevcut mı?' diye sordu.

2 KİŞİ AĞIR YARALANDI

Bunun üstüne çıkan ve bıçakların da kullanıldığı kavgada, Kasım Özer kalçasından, Ferhat Tahsin Şimşek ise sol göğsünden aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralandı. İhbar üstüne hadise yerine fazla aşırı sayıda 112 ve polis ekipleri sevk edildi. Kavgada hafif yaralanan Ali Pınar, Volkan Canik, umut Subaşı, Ahmet Yavuz, Yavuz Taştan, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgili tahkikat sürdürülüyor.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar