Uyuşturucu tacirleri, tekerlek boşluğuna hap zulalamış

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, uyuşturucu madde satın almaya geldiği belirtilen şahsın kullandığı bir araç polis tarafından durduruldu.

Google Haberlere Abone ol
Uyuşturucu tacirleri, tekerlek boşluğuna hap zulalamış

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, uyuşturucu madde satın almaya geldiği belirtilen şahsın kullandığı bir araç polis tarafından durduruldu. Araçta yapılan aramada, teker yanına özel olarak tasarlanan kilitli poşetin içerisinde içmeye hazır uyuşturucu madde ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir araç içindeki şahsın uyuşturucu madde almaya geldiği yönündeki ihbar üzerine harekete geçti. Plakası belirlenen araç polis ekiplerince durduruldu. Araçta yapılan aramalarda şoför koltuğunun arka kısmındaki cep bölümüne saklanmış bir adet kuru sıkı tabanca ele geçirilirken sol arka teker yanına özel olarak yapılmış şeffaf kilitli poşet içerisinde defter kağıdına sarılı bonzai maddesi ele geçirildi. Aramalarda bir miktar da uyuşturucu hap ele geçirilirken cumhuriyet savcısı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Işıklar Sönmez Polis Merkezi Amirliği'ne götürülen C.S., H.E. ve Y.K. hakkında 'kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak' iddiasıyla işlem yapıldı. CİHAN

Yorumlar