Uyuşturucu taciri karı-koca tutuklandı

Bursa’da, uyuşturucu hap ve bonzai maddesi sattığı iddiasıyla polis operasyonuyla gözaltına alınan Halil G. ve eşi Hayriye G. nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bursa’da üniversite öğrencilerinin yoğun olarak ikamet ettiği...

Google Haberlere Abone ol
Uyuşturucu taciri karı-koca tutuklandı

Bursa’da, uyuşturucu hap ve bonzai maddesi sattığı iddiasıyla polis operasyonuyla gözaltına alınan Halil G. ve eşi Hayriye G. nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bursa’da üniversite öğrencilerinin yoğun olarak ikamet ettiği Nilüfer ilçesi Görükle semtinde bir apartmanda uyuşturucu madde satışı yapıldığı yönündeki ihbar üzerine Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Apartmandaki yoğunluğu tespit eden narkotik polisi, binadan çıkanların üzerinde yaptıkları üst aramasında uyuşturucu maddeye ulaştı. Mahkemeden alınan arama kararıyla birlikte apartmana giren ekipler, ayakkabıların içerisine gizlenmiş 28 adet ecstasy hap ile 43 gram bonzai ele geçirdi. Olayla ilgili ‘uyuşturucu satmak’ suçundan sabıkası bulunan Halil G. (34) ile eşi Hayriye G. (26) gözaltına alındı. Bursa Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgulamaları tamamlanan karı-koca, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan Bursa Narkotik Polisi, Osmangazi ilçesinde düzenledikleri operasyonda 4 bin 925 adet ectacy hap ele geçirdi. Çarşamba Mahallesi'ndeki M.P.'nin iş yeri önünde beklemeye başlayan ekipleri fark eden Y.B. (38), Y.Ç. ile M.P. kaçmak istedi. Kovalamaca esnasında bir aracın altına bir şey atan M.P., ve arkadaşları bir süre sonra yakalandı. Aracın altından anahtarı bulan ekipler, alınan mahkeme kararıyla otomobilin bagaj kısmında arama yaptı. Bagajda 4 bin 925 adet ectacy ele geçirildi. Emniyetteki ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkartılan zanlılardan M.P. tutuklanırken diğer iki zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

CİHAN

Yorumlar