Uyuşturucu satın almaya giderken yakalandılar

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, arkadaşlarından aldığı parayla uyuşturucu madde almaya giden iki genç, polis tarafından gözaltına alındı. Hürriyet Mahallesi Kayalar Sokak’ta devriye gezen Orhangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri...

Google Haberlere Abone ol
Uyuşturucu satın almaya giderken yakalandılar

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, arkadaşlarından aldığı parayla uyuşturucu madde almaya giden iki genç, polis tarafından gözaltına alındı.

Hürriyet Mahallesi Kayalar Sokak’ta devriye gezen Orhangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri durumlarından şüphelenilen Ş.D., O.C. ve E.Ç.’nin üzerinde arama yaptı. Ş.D.’nin yapılan üst aramasında bir miktar uyuşturucu madde bulundu. Şüpheliler Orhangazi Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Polise ifade veren E.Ç. ve O.C., E.T.’den aldıkları 100 lira ile Ş.D.’den 100 lira karşılığında uyuşturucu maddeye almaya gittiklerinde polislere yakalandıklarını söylediler. Şüpheli E.T.’nin aracında yapılan aramalarda ise 16,75 gram esrar maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan O.C., E.T., Ş.D. ve E.Ç. hakkında "Uyuşturucu madde imal ve ticareti yapmak, kullanmak için uyuşturucu madde satın almak, kabul etmek ve bulundurmak" suçundan işlem yapılacağı açıklandı.

CİHAN

Yorumlar