Uyuşturucu satıcıları arasında bir haftada ikinci çatışma

Adana'da son bir hafta içinde uyuşturucu satıcıları arasında ikinci kez çatışma yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Uyuşturucu satıcıları arasında bir haftada ikinci çatışma

Adana'da son bir hafta içinde uyuşturucu satıcıları arasında ikinci kez çatışma yaşandı. İlk çatışmada bir kişi hayatını kaybetmişti, dünkü çatışma da ise seken kurşunlardan iki kişi yaralandı.

Olay, dün merkez Seyhan ilçesi Yenibey Mahallesi 81031 sokakta yaşandı. Uyuşturucu ticareti yapmaktan çok sayıda kaydı olan Fatih Turan, aynı yerde uyuşturucu satan başka kişilerle karşılaştı. Daha önce aralarında husumet olan kişiler arasında önce sözlü ardından ise silah ve pompalı tüfekli çatışma çıktı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Özel Harekat polisleri de kaçan Fatih Turan'ın saklandığı evde arama yapmak için geldi. Polisin evdeki aramasında 5 pompalı tüfek bulundu. Polis, olayla ilgili oldukları iddiasıyla 3 kişiyi de Eminağa caddesi üzerinde kovalamaca sonucu yakaladı.

Çatışma sırasında 13 yaşındaki Taner Altıkardeş ile kimliği belirlenemeyen bir kişi de yaralandı. Altıkardeş, Yüreğir'deki Numune Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polis, küçük çocuk ile bir kişinin yaralanmasına yol açan kurşunların Fatih Turan'ın silahından çıktığını tahmin ediyor. Emniyet Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri, Fatih Turan'ın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Adana'da geçen hafta da uyuşturucu satıcıları arasında 'Benim bölgemde satma' tartışması çıkmış, merkez Seyhan ilçesi , Mestanzade mahallesindeki olayda 27 yaşındaki İbrahim Abut tabancayla vurularak öldürülmüştü. Polis olayla ilgili 20 yaşındaki Savaş T. ile 17 yaşındaki M.M.E.'yi gözaltına almıştı. Cinayetin azmettiricisi olduğu öne sürülen 24 yaşındaki Ahmet E. ise aranıyor. CİHAN

Yorumlar