Uyuşturucu kuryesi olduğundan korkulan kayıp çocuk bulundu

İzmir'in Torbalı ilçesinde yaklaşık bir aydır kayıp olan 17 yaşındaki çocuk, polis ekipleri tarafından bulunarak annesine teslim edildi.

Google Haberlere Abone ol
Uyuşturucu kuryesi olduğundan korkulan kayıp çocuk bulundu

İzmir'in Torbalı ilçesinde yaklaşık bir aydır kayıp olan 17 yaşındaki çocuk, polis ekipleri tarafından bulunarak annesine teslim edildi. Uyuşturucu tacirlerinin eline düşmesinden korktuğu için oğlunu her yerde arayan Melal Atlı, yetkililerin sesini duymasını ve oğlunun bir an önce bulunmasını istemişti.

Atlı, dışarıda yemek yiyeceğini söyleyerek evden çıkan oğlu Kaan Egemen Ceyhan'dan, yaklaşık bir aydır haber alamıyordu. Gidebileceği bütün adreslere baktı, sokak sokak aradı ancak sonuç elde edemedi. Oğlunun zehir tacirlerinin tuzağına düştüğü duyumunu alan Atlı, uyuşturucu satıldığını düşündüğü semtlerdeki parklara giderek sabahlara kadar bekledi. Gelip geçenlere, oğlunu tarif ederek görüp görmediklerini sordu. Acılı anne, bir an önce bulunması için yetkililerden yardım istedi. İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya’nın talimatıyla Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri araştırmalara hız verdi. Ceyhan’ın arkadaşları ve tanıdıklarıyla görüşerek, gidebileceği yerleri araştırdılar. Sonunda Buca ilçesinde bir pideci dükkanında çalıştığını belirlediler. Adrese giden ekipler, Kaan Egemen Ceyhan'ı alarak annesine teslim etti. CİHAN

Yorumlar