Uyuşturucu Kullanıp Halüsinasyon Gören Genç 6. Kattan Atladı

İzmir'de uyuşturucu madde kullanan ve halüsinasyon gören genç 6. kattan atladı. Park halinde bulunan otomobilin üzerine düşen genç ağır yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Uyuşturucu Kullanıp Halüsinasyon Gören Genç 6. Kattan Atladı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, iddiaya nazaran dün saat 23.00 sularında İnönü Caddesi numara 101 de olan apartman dairesinde uyuşturucu madde kullanan ve halüsinasyon gören 19 yaşındaki genç 6. kattan atlarken, park biçiminde olan aracın üstüne düşerek ağır yaralandı.

MADDE KULLANDI, BALKONA ÇIKTI

Bir hafta evvela Adana'dan İzmir'deki arkadaşlarını görmek için ziyarete geldiği ve müzisyen yer aldığı öğrenilen T.B.K. iddiaya nazaran LSD adlı uyuşturucu maddeyi kullanarak balkona çıktı.

6. KATTAN ATLADI

Balkonda halüsinasyonlar gören genç evin yer aldığı 6. kattan aşağıya atladı. Yol kenarında park biçiminde olan aracın üstüne azalan T.B.K. ağır yaralanırken, arkadaşları hali 112 sıhhat ve polis ekiplerine haber verdi.

HAYATİ DURUMU KRİTİK

Olay yerine gelen sıhhat ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin peşinden yaralı genci İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede tedavi altına tahsil edilen T.B.K.'nın hayati tehlikesinin yer aldığı öğrenildi. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar