Uyuşturucu bağımlısı kız, babasını görünce nehre atladı

Adana’da bir haftadır kayıp olan 16 yaşındaki uyuşturucu bağımlısı kız, yoldan geçen babasını uzaktan görünce Taş Köprü'den Seyhan Nehri’ne atladı. Uzun uğraşlar sonunda nehirden çıkarılan kızın çocuğu olduğunu gören baba...

Google Haberlere Abone ol
Uyuşturucu bağımlısı kız, babasını görünce nehre atladı

Adana’da bir haftadır kayıp olan 16 yaşındaki uyuşturucu bağımlısı kız, yoldan geçen babasını uzaktan görünce Taş Köprü'den Seyhan Nehri’ne atladı. Uzun uğraşlar sonunda nehirden çıkarılan kızın çocuğu olduğunu gören baba şok yaşadı. Kız, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, akşam üzeri tarihi Taş Köprü'de meydana geldi. Bir haftadır kayıp olan uyuşturucu bağımlısı Ayşe A., iddiaya göre, Taş Köprü’de babasını görünce kendini Seyhan Nehri’ne attı. Çevredeki vatandaşların nehre birinin atladığını haber vermesi üzerine olay yerine ambulans, polis ve Büyükşehir Belediyesi Arama Kurtarma Ekipleri geldi. Nehirdeki kayıkçıların da yardımıyla yaklaşık yarım saat aramanın ardından kız sudan çıkarıldı.

Sedyeye konduğu sırasında baba Zafer Avcı, sudan çıkarılan kişinin kendi kızı olduğunu görünce şoke oldu. Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından kız, Adana Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Müdahalelere rağmen hayatını kaybeden kızın cenazesi morga kaldırıldı.

Baba Avcı, kızının köprüde kendisini gördükten sonra atlayabileceğini belirterek, çok üzgün olduğunu söyledi. CİHAN

Yorumlar