Uysal: Açılamayan yollar açılacak

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, kamulaştırma sorunları nedeniyle açılamayan yolların tamamlanacağını söyledi. Başkan Ümit Uysal, Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekiplerinin Güzeloluk Mahallesi’nde yaptığı çalışmaları yerinde...

Google Haberlere Abone ol
Uysal: Açılamayan yollar açılacak

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, kamulaştırma sorunları nedeniyle açılamayan yolların tamamlanacağını söyledi.

Başkan Ümit Uysal, Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekiplerinin Güzeloluk Mahallesi’nde yaptığı çalışmaları yerinde inceledi. Güzeloluk Mahallesi’nde yeni açılan 500 metre uzunluğundaki yolun yapım çalışmasını inceleyen Başkan Uysal, kamulaştırma sorunları nedeniyle yıllardır açılamayan yolların tamamının açılacağını söyledi. Hizmette sınırın olmadığını ifade eden Ümit Uysal, "Vatandaşlarımızla kamuya yola terk işlemiyle ilgili görüşmeler yapılacak ve anlaşma zemini aranacak." dedi.

Muratpaşa’nın tüm mahallelerinde program dahilinde çalışmalar yapılacağını kaydeden Uysal, "Vatandaşımız Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hangi tarihte mahallesinde çalışma yapacağını bilecek. Bir yıllık planlamalar yaparak çalışmalar yapacağız. Çalışmalarımız program dahilinde ve acil şeklinde olmak üzere ikiye ayrılacak. Acil çalışmalar için ayrı bir ekibimiz olacak. Bu ekibimiz anında sokaklardaki kaldırım ve asfalt çalışmalarını yapacak. Muratpaşa’nın her sokağı yaşanabilir hale gelecek." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar