Uygun Maliyetli ve Verimli Elektriğe Geçiş Semineri Adana’da yapılacak

Türkiye çapında düzenlenen Uygun Maliyetli ve Verimli Elektriğe Geçiş Semineri, 15 Mayıs Perşembe günü Adana Sanayi Odası’nda düzenlenecek.Sepaş Enerji ana sponsorluğunda, ENF Enerji Danışmanlığı işbirliği ile Türkiye’nin en önemli...

Google Haberlere Abone ol
Uygun Maliyetli ve Verimli Elektriğe Geçiş Semineri Adana’da yapılacak

Türkiye çapında düzenlenen Uygun Maliyetli ve Verimli Elektriğe Geçiş Semineri, 15 Mayıs Perşembe günü Adana Sanayi Odası’nda düzenlenecek.

Sepaş Enerji ana sponsorluğunda, ENF Enerji Danışmanlığı işbirliği ile Türkiye’nin en önemli sanayi kentlerinden biri olan Adana’da ikincisi gerçekleşecek olan seminerde, katılımcılar alanında uzman konuşmacılarla bir araya gelecek. “Elektrik Maliyetlerinin Azaltılması ve Serbest Tüketicilik Kavramı” ile “Enerji Verimliliği Uygulamaları ve Destekler” konu başlıklarından oluşan seminerler 10.00-16.30 saatleri arasında yapılacak.

Sepaş Enerji yöneticileri tarafından serbest tüketicilik kavramı çerçevesinde elektrik maliyetlerinin azaltılmasına yönelik ipuçlarının masaya yatırılacağı oturumların ardından sanayide enerji verimliliği uygulamalarına değinilecek. Sabah saatlerinde başlayacak ilk seminerde Adana OSB Eski Bölge Müdürü Mustafa Uğursal ise konuk konuşmacı olarak yer alacak. Ücretsiz olarak gerçekleşecek seminer sonrası katılımcılara sertifika da verilecek.

Yüksek enerji tüketen elektrik kullanıcılarına yönelik düzenlenen seminer, sanayi kuruluşları ve işletme sahiplerini maliyetlerini düşürmek için enerjiyi daha verimli nasıl kullanacakları konusunda bilgilendirmeyi amaçlıyor. Seminere kayıt yaptırmak isteyenler 0312 442 81 64 numaralı telefondan arayarak detaylı bilgi alabilecek.

CİHAN

Yorumlar