ÜTSO üyelerine yüzde 25’e varan indirim imkanı

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO), üyelerine gıda, özel hastane gibi sektörlerde yüzde 5-10-15-20 ve 25’e varan anlaşmalarıyla üyelerine indirim kolaylığı sağladı.

Google Haberlere Abone ol
ÜTSO üyelerine yüzde 25’e varan indirim imkanı

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO), üyelerine gıda, özel hastane gibi sektörlerde yüzde 5-10-15-20 ve 25’e varan anlaşmalarıyla üyelerine indirim kolaylığı sağladı.

ÜTSO Başkanı Durmuş Zor, meclis üyeleri ve basın mensupları ile yaptığı toplantıda, ÜTSO üyelerine bazı sektörlerde yüzde 25’ varan indirim kolaylığı sağlandığını söyledi. Başkan Zor, yapılan anlaşmalar gereği kazanılan indirimle ÜTSO’ya fazlasıyla aidatların ödenebileceği tasarrufuna değinerek, “Ünye her yönüyle hem ekonomisi ile hem ekonomik yapılarıyla müesseseleriyle hem de Allah’ın verdiği doğal güzelliği ile mükemmel bir yer. Fiyatlarla ilgili insanlar hayat standartlarında belki ekonomik gelişmişliğimizi ölçeriz ama esnafta fiyatlar yüksekse o zaman ben filan yerde şunu yedim yâda filan yerden şu gömleği aldım, pahalıydı yâda daha ucuz demeleri bizi rahatsız ediyor. Onun içinde Ticaret Odası üyeleri arasında karşılıklı olarak biz kardeş üye işyeri projemizi başlattık. Ticaret ve Sanayi Odamızın sitesinde her firmanın ne kadar indirim yaptığı görülecek. Ayrıca bütün üyelerimizin ceplerine nerede ne kadar indirim yapıldığı yazılı olan bir mesaj gelecek. Bunların yürüyebilmesi içinde Ticaret Odası üyelerimizin tamamının bu Kardeş Üye İşyeri Projesinden yararlanabilmeleri için üye kimlik kartlarını almaları gerekiyor. 3, 5 dakika içinde üyemiz tarafından bu kart verilmektedir.” dedi.

ÖZEL HASTANELERDE YÜZDE 10-25 ARASI İNDİRİM

“Marketler de yüzde 5 ve 10 arasında indirim yapabileceklerini beyan ettiler. Bunlarla ilgili formları aldık. Yani marketlere teklifte bulunduk. Biz Ticaret Odası üyelerine yüzde 5, 7 ve 10 arasında indirim yapacağız diyen insanlar var. Otellerde yüzde 10 yüzde 15 arasında indirim yaparım diyen otellerimiz var. Çakırtepe hastanemiz yüzde 10 ile 25 arasında indirim sağlıyor. Ünye bu bölgede pahalı şehir değil daha uygun yaşanan şehir haline gelecek. Ticaret ve Sanayi Odası olarak bunun dışında bir temizlik firması yüzde 10 indirim sağlıyor. Pastaneler yüzde 10 indirim sağlıyor. Bunlar hoş şeylerdir. Bunların hepsi bölgemiz insanına faydalı olmamız adına geliştirdiğimiz projelerimizdir.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar