ÜTSO, fındık, sigorta ve banka sektörü ile buluştu

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ÜTSO) süreklilik haline getirdiği 'Sizi Dinliyoruz' grup toplantısında fındık, sigorta ve banka sektöründen işadamlarıyla bir araya geldi.ÜTSO Paşabahçe Konağı’nda yapılan kahvaltının ardından üç...

Google Haberlere Abone ol
ÜTSO, fındık, sigorta ve banka sektörü ile buluştu

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ÜTSO) süreklilik haline getirdiği 'Sizi Dinliyoruz' grup toplantısında fındık, sigorta ve banka sektöründen işadamlarıyla bir araya geldi.

ÜTSO Paşabahçe Konağı’nda yapılan kahvaltının ardından üç grup, ÜTSO’nun süreklilik haline getirdiği, üyelerinin sıkıntı, eleştiri ve problemlerinin anlatıldığı toplantıda sorunlarını anlattı. ÜTSO Başkanı Durmuş Zor, konuşmasında, "Bugünkü toplantımızda fındıkçılar, sigortacılar ve bankacılar olarak bir araya gelmiş bulunuyoruz. Bizler sizleri dinlemek adına bu toplantılarımızı yapıyoruz. Ünyemizde geçimimizin yüzde 70-80'i fındık üzerinden olduğu için. Tabii bu sene bazılarına göre fındığın yarısı yandı, bazılarına göre daha azı, bazılarına göre de daha fazlası. Tabii bu açıklamaların sonrasında da farklı sıkıntılar yaşanıyor. İşte biz dostça, toplumun en üst kesimindeki insanlar ile bu sorunları yapıcı şekilde çözmek için burada bulunmaktayız." şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar