Usta ile çırak 'işini yavaş yapma' meselesinde tartıştı, 2 kişi yaralandı

Bursa'da, bir otomobil tamircisinde çırak ile ustanın 'işini yavaş yapıyorsun' meselesinden çıkan silahlı kavgasında iki kişi yaralandı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, olay yerinden kaçan şüpheli, mobese kameralarından...

Google Haberlere Abone ol
Usta ile çırak 'işini yavaş yapma' meselesinde tartıştı, 2 kişi yaralandı

Bursa'da, bir otomobil tamircisinde çırak ile ustanın 'işini yavaş yapıyorsun' meselesinden çıkan silahlı kavgasında iki kişi yaralandı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, olay yerinden kaçan şüpheli, mobese kameralarından alınan görüntüler sayesinde kısa sürede yakalandı.

Nilüfer ilçesi Küçük Sanayi mevkiinde meydana gelen olayda; iddiaya göre, bir süre önce otomobil tamir servisinde çırak olarak işe başlayan 19 yaşındaki S.A. ile usta H.T. (35) arasında 2 gün önce tartışma çıktı. H.T.'nin 'İşini yavaş yapıyorsun. Biraz daha önem vermelisin' sözüne içerlenen S.A. usta ile kavga etmeye başladı. İş yeri çalışanlarının devreye girmesiyle kavga sonuçlandırıldı.

Bugün sabah saatlerinde iş yerine giden S.A., elindeki pompalı tüfekle usta H.T.'ye ateş etti. Olayda H.A. ile öfkeli genci yatıştırmak isteyen F.N. (29) yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Çekirge Devlet Hastanesi ve Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Olay yerinden otomobille kaçan S.A.'nın yakalanması için alarma geçen Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, S.A.'nın kullandığı otomobilinin geçtiği güzergahları mobese kameralarından tespit etti. Güzergahta güvenlik tedbiri alan polis, şüpheli S.A.'yı, olayda kullandığı pompalı tüfekle birlikte Merinos Kavşağı yakınlarında yakaladı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. CİHAN

Yorumlar